Безплатен онлайн магазин за една година със Summer Cart 7.5

желаещите да отворят нов онлайн магазин могат да създадат сами луксозен сайт за продажби, без това да ги обременява с начални разходи.

Желаещите да отворят нов онлайн магазин могат да създадат сами луксозен сайт за продажби, без това да ги обременява с начални разходи.

Водещият български софтуерен продукт за създаване на онлайн магазини Summer Cart навърши 7 години и това е повод за създателите му от Mirchev Ideas да предложат много специални промоционални условия за нови клиенти само до края на месец август.

Трите промо предложения покриват целия спектър от нужди на клиентите и започват от версията Start, която се предлага безплатно за първата година.

За напредналите потребители е предназначена версията Deluxe, която предлага изчерпателен набор от функционални възможности, с помощта на които може да бъде създаден уникален и гъвкав сайт за онлайн продажби. В момента версия Deluxe се предлага с 500 лв. отстъпка.

На върха е версията Business-to-Business, която добавя полезни възможности за работа с групи клиенти, управление на документооборота и анализи на продажбите. Тя също се предлага с 500 лв. намаление само до края на август.

Създаване на онлайн магазин без риск

Динамичният свят на онлайн търговията носи своите рискове, но с новото предложение за безплатно използване на Summer Cart  7.5 Start за цяла година, те са сведени до минимум. Така желаещите да отворят нов онлайн магазин могат да създадат сами луксозен сайт за продажби, без това да ги обременява с начални разходи.

Версията Start предлага всичко необходимо за стартиране на продажби в интернет – неограничен брой продукти и снимки, 30 готови дизайна, лого редактор, поддръжка на банери, опции за продуктите, вградена връзка с куриерски услуги, възможности за задаване на различни отстъпки и вградени инструменти за оптимизация за търсачки.

Използването на версия Start след първата безплатна година струва достъпните 195 лв. без ДДС за всяка следваща година.

Пълна информация за промоционалните предложения за закупуване на Summer Cart 7.5 можете да намерите тук: http://summercart.bg/blog-article/104/mega-promotsia-po-povod-2-rozhdenni-dni-v-ofisa-na-summer-cart.html

Коментар