Телерик в два магически квадранта на Gartner

Telerik Platform е междуплатформено решение за разработка на мобилни приложения, с което организациите могат да създават лесно уеб, хибридни или нейтив приложения

Telerik Platform е междуплатформено решение за разработка на мобилни приложения, с което организациите могат да създават лесно уеб, хибридни или нейтив приложения

Софтуерният разработчик Телерик, част от Progress, отново е включен в двата магически квадранта на Gartner – „Платформи за разработка на мобилни приложения” и „Управление на уеб съдържание”.

През март тази година компанията бе позиционирана и в магическия квадрант за корпоративни платформи за приложения като услуги (aPaaS) – с Telerik Platform, която е част от платформата за приложения Progress Pacific.

За трета поредна година решения на Телерик са цитирани в престижните доклади на Gartner. През 2013 г. компанията за първи път беше включена в магическия квадрант за интегрирани пакети за тестване на софтуер и стана първата организация в Централна и Източна Европа с подобно отличие.

Според Gartner, пазарът на платформи за разработка на мобилни приложения продължава да се развива, като заменя ексклузивния си фокус върху технологиите с подход, синхронизиран с бизнеса, който предоставя цялостна поддръжка на пълния жизнен цикъл на разработка на приложения и предлага по-цялостни и скалируеми възможности.

Telerik Platform е междуплатформено решение за разработка на мобилни приложения, с което организациите могат да създават лесно уеб, хибридни или нейтив приложения. Платформата предоставя функционалности за управление на целия жизнен цикъл на разработката на приложения, вкл. опция за минимално писане на допълнителен код за бизнес потребителите, широка интеграционна поддръжка, анализ на поведението на потребителите и обратна връзка.

Що се отнася до управлението на уеб съдържание, според Gartner то остава динамичен и растящ пазар, задвижван от непрекъснато променящите се потребности на дигиталните експерти, от една страна, и непрестанното въвеждане на иновации в индустрията, от друга.

Платформата Telerik Sitefinity CMS помага за създаване, редактиране, преглеждане и публикуване на съдържание. В комбинация с Telerik Sitefinity Digital Experience Cloud, дигиталните маркетолози могат да допринасят за растежа на бизнеса, като оптимизират всяко свое действие спрямо поведението на клиента.

Коментари по темата: „Телерик в два магически квадранта на Gartner”

добавете коментар...

  1. telerik?

    смех 😀

Коментар