Промоцията “Индиана Джоунс безплатно с AVG Internet Security” приключи

Бизнес Софтуер Дистрибутор, оторизираният дистрибутор за България на софтуерни продукти от глобални компании, сред които AVG Technologies, Acronis, GFI Software и др., обяви приключването на последната си промоционална кампания с AVG Internet Security, целяща предоставянето на повече ползи за клиентите при закупуването на софтуер за сигурност.
От 22 май до 10 юни 2008 г., Бизнес Софтуер Дистрибутор, предложи промоция, според която всеки закупил лицензи за софтуера AVG Internet Security, ползваше специална отстъпка на стойност от 1 или 2 билета за премиерата на „Индиана Джоунс и кралството на кристалния череп“. Kампанията приключи днес, но ползите останаха за всички.
„Радваме се, че тези, които обичат приключенското кино, а същевременно имаха нужда от качествена защита на компютрите си, се възползваха от нашата промоция“, казва Ивайло Тинчев, управител на Бизнес Софтуер Дистрибутор. „Компаниите, които ни осигуряват забавления чрез кино, музика и др. влагат в разработването им много труд и талант, подобно на разработчиците на софтуер. В тази кампания всички получиха по нещо полезно – производителите и разпространителите още приходи, а потребителите сигурност за компютрите си с AVG и удовлетворение от гледането на качествен филм“.
Съвременните софтуерни компании като AVG Technologies, подобно на компаниите за визуални ефекти за киното, използват дизайнери, програмисти и най-новите технологии, за да постигнат целите си. AVG Internet Security предоставя на малкия и средния бизнес защита от всички актуални заплахи от вируси, троянски коне, червеи и друг зловреден код, като при това не натоварва системните ресурси излишно и не прекъсва работата с компютъра.

Коментар