Хибридът Satellite Radius 12 предлага Ultra HD 4К дисплей

Toshiba Satellite Radius 12 е първият 12,5-инчов Ultra HD 4K хибрид

Toshiba Satellite Radius 12 е първият 12,5-инчов Ultra HD 4K хибрид

Toshiba подготвя за европейския пазар нов хибрид на лаптоп и таблет – Satellite Radius 12, работещ под управление на Windows 10. Устройството предлага пет различни режима на употреба, в зависимост от ситуацията, а като опция е наличен Ultra HD 4K дисплей за кинематографско качество на картината.

Satellite Radius 12 е първият 12,5-инчов Ultra HD 4K хибрид и е създаден в тясно сътрудничество с Microsoft и Intel, посочиха от Toshiba. Моделът стъпва на последното, 6-то поколение процесори Intel Core (до i7) и поддържа всички функции на новата операционна система Windows 10, вкл. Windows Hello за безжична идентификация и гласов асистент Cortana, който може да се активира с бутон за бърз достъп.

Satellite Radius 12 може да се използва в пет режима, в зависимост от ситуацията

Satellite Radius 12 може да се използва в пет режима, в зависимост от ситуацията

Дисплеят е цветово калибриран и сертифициран от Technicolor. Софтуерът Chroma Tune дава възможност за прецизиране на цветовете според съдържанието, което се разглежда.

Satellite Radius 12 се предлага и с вариант с Full HD дисплей, като и двата модела се отличават с яркост на екрана от 350 нита, подходяща за работа навън, както и IPS технология за широк зрителен ъгъл. Дисплеите са допълнително защитени и подсилени с Corning Gorilla Glass NBT срещу надраскване и увреждане.

Toshiba е вградила в хибрида високоговорители harman kardon с технология DTS Studio Sound, а безжичната технология Bluetooth Link позволява на потребителите да слушат музика на говорителите на Satellite Radius 12 от съвместим смартфон или таблет.

Моделът поддържа всички функции на новата операционна система Windows 10

Toshiba Satellite Radius 12 поддържа всички функции на новата операционна система Windows 10

Моделът включва SSD диск с капацитет до 512GB и оперативна памет 8GB. Предвиден е широк набор от опции за свързване, вкл. порт USB 3.1 Type-C Gen 2 със скорост до 10Gbps и използване във всякаква ориентация, както и бърза безжична технология Intel Dual Band Wireless-AC.

Satellite Radius 12 е дебел 15,4 мм и тежи 1,32 кг. Батерията осигурява до 8 часа автономна работа. 360-градусовата панта позволява пет режима на работа – лаптоп, таблет, тейбълтоп, презентация и публика.

Хибридът се отличава с алуминиево покритие, клавиатура с подсветка и прецизен тъчпад, поддържащ нови Windows 10 жестове. Toshiba ще пусне Satellite Radius 12 на пазара в Европа през четвъртото тримесечие на годината.

Коментар