Meizu M2 Note – фаблет с висок клас параметри и ниска цена

Meizu M2 Note има 5,5-инчов IPS екран от Sharp с резолюция Full HD 1920х1080 пиксела

Meizu M2 Note има 5,5-инчов IPS екран от Sharp с резолюция Full HD 1920х1080 пиксела

Обновен фаблет Meizu M2 Note идва на пазара с чип MediaTek MT6753, който включва 8 ядра Cortex-A53 и графичен ускорител Mali T720 MP3. Моделът има 2GB оперативна памет и 16 или 32 GB вградена флаш памет, която може да се разширява с помощта на microSD карти.

Това е поредният китайски смартфон с параметри от висок клас и напълно достъпна цена за масовия потребител. Благодарение на 8-ядрения процесор, фаблетът на Meizu може да изпълнява гладко приложения, анимации и игри. Устройството работи под управление на операционна система Android 5.1 с фирмена обвивка Flyme OS 4.5.2.

Meizu M2 Note има 5,5-инчов IPS екран от Sharp с резолюция Full HD 1920х1080 пиксела. Налични са две камери – основна с резолюция 13 мегапиксела и предна за селфи с резолюция 5MP.

Фаблетът е изпълнен в класически дизайн. Почти цялата лицева част е заета от дисплея, докато задната част е направена от гладка пластмаса. Бутонът за включване/изключване е разположен на лявата страна, заедно с колелцето за регулиране силата на звука.

Батерията има капацитет 3100 мАч и обезпечава активно използване на устройството в продължение на едно денонощие. Meizu M2 Note ще се продава на пазара на цена около 220 долара.

Коментари по темата: „Meizu M2 Note – фаблет с висок клас параметри и ниска цена”

добавете коментар...

  1. Стефан Маковецки

    Имам телефона от почти шест месеца и нямам никакви забележки. На хората написали горните коментари мога да им кажа, да не робуват на скъпите марки. Телефонът си е супер.

  2. Красимир Гочев

    Ами защото си купуваш от ефтината

  3. :o)

    То китайската стока повечето е така.
    Написани параметри висок клас, дизайн копиран от големите в бранша почти 1към 1
    и НИСКА ЦЕНА, но после нещо не работи като топ марките.
    Защо ли така?

Коментар