Излезе новият Privileg X7 с две SIM карти

Десет месеца след появата на пазара на телефона Privileg X6 Dual SIM, излиза и новият модел X7, съобщиха от дистрибутора COMPUTER 2000 България. Двубандовият GSM/GPRS също поддържа работа с две SIM карти и се отличава с елегантен дизайн.
Новост в Privileg X7 е отсъствието на сензорен екран, респективно няма стилус, а информацията се въвежда изцяло чрез стандартна клавиатура, разкриваща се след отваряне на телефона. Смененият чипсет с Java поддръжка също от голямо значение – сега интерфейсът на телефона е доста по-бърз в цялостно отношение.
Основното меню е претърпяло значителна промяна и сега е съставено от един екран с 3х3 иконки. Интерфейсът на телефонното меню също е променен коренно и сега не се различава особено от този на всеки един останал телефон. X7 идва с Bluetooth 2.0 с профили A2DP и AVRCP.
Privileg X7 е доста компактен, с размери 97 х 49.7 х 19.7 мм и тежина от 99 грама. Телефонът има изцяло огледална и гладка фронтална повърхност, като екранът с резолюция 176 x 220 пиксела и 256K цвята се забелязва чак когато светне.
В долната част под екрана има среден на големина D-pad, два софт бутона и под тях от двете страни двете слушалки за избиране от SIM 1 и SIM 2. След като се приплъзне, слайдерът разкрива удобна за писане клавиатура, разделена с хромирани пластинки.
Единствените контроли от дясната страна на X7 са бутонът за включване/изключване и този за камерата, обединени в изпъкнал и издължен двупозиционен клавиш. От лявата страна на X7 се намират USB слот, бутон за увеличаване/намаляване на звука и слот за microSD карти, покрит с пластмасово капаче.
От горната и долната страна няма каквито и да е контролни елементи, а само слот за връзка за носене на телефона и микрофон. Матовият гръб на телефона разкрива единствено капака за батерията (1000 милиампера), като тя всъщност е част от самия капак. Под нея се намират двата слота за SIM картите.
3-мегапикселовата камера се показва след приплъзване на слайдера. Камерата няма автофокус и поддържа максимална резолюция 2048 х 1536 пиксела, като може да записва и видео в MPEG4/3GP формати.
С покупката на Privileg X7 DUAL SIM, потребителят получава и множество аксесоари, вкл. 1GB SanDisk microSD карта, 2 броя Li-ion батерии с капацитет от 1000 MAh, зарядни устройства за кола и ел.мрежа, USB кабел за връзка с PC, USB аудио кабел преходник от телефона към 2.5 мм стандарт за съвместими слушалки, допълнителен кабел 2.5/3.5 мм, стерео кабелни слушалки с вграден микрофон за говорене, калъфка с цип, българско и английско упътване и др.

Коментар