ЕМС с високи постижения във виртуализацията

Съвместни тестове на ЕМС и VMware са показали възможността за внедряване на Exchange 2007 среда от над 16 000 потребители върху един VMware ESX хост. Освен много голямата скалируемост, решенията на двете компании дават разширени възможности за консолидиране, бекъп и защита на данните във висок клас виртуална Exchange среда, като използват EMC Replication Manager и RSA технологии като RSA SecurID и RSA enVision.
“Клиентите ни все повече виртуализират инфраструктурата на Microsoft Exchange Server и преминават към Exchange 2007 на VMware платформа, за да подобрят надеждността, скалируемостта и наличността на електронната си поща”, коментира Параг Пател, вицепрезидент партньорства на VMware.
Същевременно EMC разшири продуктовата си гама от решения за критични за бизнеса приложения. Нововъведенията опростяват въвеждането на непрекъснатост на бизнес процесите, бекъп, възстановяване и защита на информацията при Exchange Server и SQL Server на VMware платформа.
Потребителите имат достъп до напълно тествани информационни архитектури и най-добри практики, които позволяват да се ускори времето на въвеждане, осигуряват предвидими резултати и постигане на подобрени показатели на ниво приложения, съобщиха от компанията.
Новите предложения и най-добрите практики на ЕМС редуцират времето за неизползване на системите по време на поддръжка и позволяват по-бързо възстановяване при непланираните им спирания. Потребителят може да разчита и на защитен бекъп и мигриране на цели виртуални среди без прекъсване на работата, уточниха от EMC.

Коментар