Dell обяви нови мобилни станции с графика AMD FirePro

Новите Dell Precision мобилни работни станции разчитат на AMD FirePro графика за висока производителност в ключови приложения

Новите Dell Precision мобилни работни станции разчитат на AMD FirePro графика за висока производителност в ключови приложения

Новите модели мобилни станции Dell Precision 3510, 7510 и 7710 работят с AMD FirePro GPU за постигане на висока производителност в приложенията, съобщиха от разработчика на процесори.

Потребителите на мощния Dell Precision 7710 преносим компютър ще се възползват от AMD FirePro W7170M GPU със забележителна графична производителност от почти  3 TFLOPS при изчисления с плаваща запетая с единична точност.

За професионалистите в инженеринга и дизайна мобилните станции Dell Precision с професионална графика AMD FirePro W7170M, FirePro W5170M и FirePro W5130M предлагат мощна платформа за CAD, CAM и CAE софтуер.

Професионалните графични карти на AMD са сертифицирани от независими производители на софтуер (ISV компании), за да се гарантира тяхната стабилност и производителност при интензивни натоварвания, уточниха от компанията.

Освен в характерните приложения за инженери и проектанти, с новите високи нива на производителност професионалните карти AMD FirePro се явяват избор и при интензивните изчисления за работни товари отвъд графиката и чистата визуализация.

AMD ще покаже в действие новите си професионални графични решения по време на изложението Adobe Max 2015, което ще се състои от 5 до 7 октомври 2015 г. в Конгресния център в Лос Анжелис, Калифорния.

Коментар