RadioBOSS – създава и излъчва музикални плейлисти

Програмата RadioBOSS позволява организиране и излъчване на  собствени музикални плейлисти

Програмата RadioBOSS позволява организиране и излъчване на собствени музикални плейлисти

RadioBOSS е впечатляващ софтуер, с помощта на който можете да организирате и излъчвате собствени плейлисти на любимите си музикални изпълнения. Програмата включва множество полезни опции, за да отговори на различните предпочитания.

Удобна Explorer-базирана структура на папките ви позволява лесно да навигирате през директориите, за да намерите желаните песни и да ги организирате в плейлисти. Предвидени са възможности за предварително прослушване на музика, изчисляване на времето за старт на плейлистите, редактиране на метаданни – изпълнител, име на песента, албум – и преименуване на файлове.

Можете също така да създавате множество плейлисти и да ги съхранявате във файл. Нещо повече, налична е функция за търсене, когато се налага да работите с голямо количество данни, да планирате излъчване на песни и албуми, както и да конфигурирате еквалайзер.

RadioBOSS ви дава също статистика на излъчването, възможност за настройка на цветовете и шрифтовете, вмъкване на песни от плейлиста, запис на глас, управление на музикална библиотека, генериране на отчети, съхраняване на профили, преконфигуриране на горещи клавиши и други полезни функции.

Даунлоуд: RadioBOSS

Коментар