ITD Network се преименува в Cooolbox

Националният телекомуникационен оператор и един от най-големите доставчици на международен интернет в страната ITD Network се преименува на Cooolbox.

Промяната вече е в сила и няма да засегне потребителите на интернет и телевизия на доставчика, увериха от компанията.

Физическите лица и корпоративните клиенти на ITD Network ще продължат да получават услугите, за които са платили, няма да се налага преподписване на договорите, а фактурите вече ще излизат на името на Cooolbox.

Основната цел на промяната е преориентиране на компанията от оператор, фокусиран върху предлагането  на интегрирани телекомуникационни решения за корпоративни клиенти и интернет оператори, към доставяне на услуги за крайни клиенти, малки и средни фирми.

Трансформацията включва преминаването от корпоративна структура към гъвкав модел, отворен и близък до клиента, уточниха от Coolbox. За последните 3 години компанията e инвестирала над 5 млн. лв. в мрежата и оборудването.

В мрежата на Cooolbox е внедрена интелигентна система за управление, която, според доставчика, повишава качеството на услугите и експедитивността на обслужване на клиентите. Мрежата за пренос на данни е от най-ново поколение, 100% оптична и по технологията Direct Fiber To The Home, която свързва абоната чрез резервирано оптично влакно директно до техническия център.

Разширява се и покритието на услугите – компанията е на финалната права от пълно покритие за гр. Пловдив за домашни клиенти, а за Велико Търново този процес вече е приключил. Coolbox е една от трите компании в България със собствена IPTV платформа.

Коментари по темата: „ITD Network се преименува в Cooolbox”

добавете коментар...

  1. пфф

    Много зле. Скъпо и некачествено трябва да им е слоган.

  2. Anonymous

    Много са добри. От 8. Години съм им абонат. Нета не е спирал нито веднъж оо тяхна вина.
    И

  3. Георги

    Ха номер 1 пък само в 2 града. Много има още да израстват. Не коментирам услугите понеже нямам достъп до тях.

  4. Digital Warrior

    Кулбокс са най-добрите в България, няма Ментел Няма Близон.

  5. fiber user

    Номер 1!!!

Коментар