Най-големият хакатон в Югоизточна Европа започва!

Хакатонът на Nordeus цели да насърчи креативността, сръчността и работата в екип сред разработчици и ентусиасти

Хакатонът на Nordeus цели да насърчи креативността, сръчността и работата в екип сред разработчици и ентусиасти

Сръбската компания Nordeus, издател на една от най- популярните спортни онлайн игри в света – Top Eleven днес обяви, че регистрациите за най-големия хакатон в Югоизточна Европа ще започнат скоро.

Хакатонът, организиран от Nordeus, има за цел да насърчи креативността, сръчността и работата в екип сред разработчици, ентусиасти и всички, които ще участват на тазгодишното състезание. Nordeus ще награди победителите с ценни награди, а целта на хакатона е отборите да демонстрират знания, иновативно мислене, оригиналност и способност за работа под напрежение в реална бизнес среда.

“Хакатонът Nordeus показва някои от основите, върху които сме изградили нашият успех. Работата в екип, уменията и страстта са само част от стойностите, необходими за създаването на най-добрите игри в индустрията. Ние постоянно търсим таланти, най-добрите от най-добрите във всички области на гейм разработките. С организирането на това състезание, ние даваме възможност на участниците да изразят себе си, като в същото време подкрепят регионалната игралната индустрия и помагат тя да се развива”, каза Бранко Милутинович – главен изпълнителен директор на Nordeus.

Nordeus ще покрие всички пътни и квартирни разходи на отборите. Ако сте разработчици, дизайнери на игри  или запалени ентусиасти, сега е времето да сформирате вашият отбор и да се подготвите за най-лудите и творчески 24 часа от вашият живот! Повече информация за петия хакатон Nordeus ще намерите на страницата: www.nordeushackathon.com.