Dr.Web излиза с решение и за интернет доставчиците

Нов сервизен пакет обезпечава информационна сигурност в мрежата на интернет провайдера и компютрите на всички негови потребители. Решението Dr.Web AV-Desk пази от различни по рода си вредоносни програми и спам, като позволява на произволен потребител на даден интернет доставчик да се абонира за информационна защита в онлайн режим.
Сервизният пакет е ориентиран към интернет провайдерите, които могат да предоставят на негова основа услуги за антивирусна защита практически на неограничен брой клиенти – както на частни лица, така и на компании. Провайдерите управляват централизирано процесите, свързани с тези услуги. 
Сваляйки от интернет мрежата и инсталирайки неголям модул, чийто размер не превишава 1 MB, потребителят се включва към единна система за антивирусна защита на базата на технологията на Dr.Web. Гарантирани си постоянни обновявания на вирусната база данни и ядрото на програмата, както и контрол на вирусната обстановка в абонаментната мрежа от страна на специалистите отДоктор Веб.
В основата на сервиза Dr.Web AV-Desk е версията на флагманският продукт Dr.Web – Enterprise Suite, даваща на провайдерите ефикасно средство за антивирусна и антиспам защита за техните потребители, независимо от географското им местоположение. Решението се отличава с гъвкавост, мащабируемост и удобство на управлението, посочиха от drweb.bg.

Коментар