Поликомп ще предлага монитори Philips и AOC

Пълната гама монитори на Philips вече са достъпни през дилърската мрежа на Поликомп в цялата страна

Пълната гама монитори на Philips вече са достъпни през дилърската мрежа на Поликомп в цялата страна

Поликомп, най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната, започва да предлага пълната гама монитори на Philips и AOC. В края на октомври компанията подписа договор за дистрибуция с лицензния производствен партньор на Philips и АОC – компанията MMD.

Последните модели на производителите под шапката на MMD са вече на склад и могат да бъдат поръчвани от дилърите, съобщиха от Поликомп. С новите предложения дистрибуторът ще може да отговори на запитвания на клиенти, независимо дали те обслужват крайни потребители, бизнес организации, работят по проекти или в сферата на ритейл бизнеса.

MMD е компания, притежавана изцяло от TPV, основана през 2009 г. в резултат на споразумение за лицензиране на марката с Philips. Тя има изключителни права да маркетира и продава LCD дисплеи с логото на Philips в целия свят. AOC, от своя страна, е подразделение на TPV Technology Ltd., най-големия производител на LCD дисплеи в света.

Коментари по темата: „Поликомп ще предлага монитори Philips и AOC”

добавете коментар...

  1. :o)

    *********
    Типичен пример как западните производители (или да кажа източните производители), не им пука за никакви досегашни партньорства, важното е да НАБУТАТ още и още стока, докато повърнем.
    Само дето никога не си правят простата сметка че България е малък пазар и ако ще и да имаш 25 000 дистрибутора общата продадена бройка ще е същата или по-малка.
    Но обикновенно го разбират по трудния начин.
    И сменят мениджъри на поразия.

Коментар