Skype съпричастен към Франция с безплатни разговори

Skype е съпричастен към трагедията във Франция с извънредна кампания за безплатни разговори

Skype е съпричастен към трагедията във Франция с извънредна кампания за безплатни разговори

Всички разговори през Skype във Франция ще бъдат безплатни в продължение на няколко дни, съобщиха от компанията. Става въпрос за вътрешните и международни позвънявания към стационарни и мобилни номера, с някои изключения.

“На фона на разрушителните събития в Париж искаме да помогнем на хората да останат свързани с приятелите, семействата и колегите си. Нашите мисли са с всички, които пострадаха в тези страшни събития”, гласи официалното изявление на Skype.

Компанията уточнява, че потребителите все пак може да плащат на мобилните оператори и за трафик. Skype си запазва правото също така да прекрати кампанията или да промени условията във всеки момент, както и да закрива акаунти в случаи на злоупотреби.

В петък вечерта, на 13 ноември, Париж се сблъска със серия от терористични актове в различни точки на града, в резултат на които загинаха и пострадаха сериозно стотици души. Отговорност за атентатите пое организацията Ислямска държава.

Коментари по темата: „Skype съпричастен към Франция с безплатни разговори”

добавете коментар...

  1. sdjkh

    “в Париж искаме да помогнем на хората да останат свързани с приятелите, семействата и колегите си” >> Не, просто американското разузнаване иска да научи още за случващото се, не че сега не знае достатъчно, просто да види отвърте реакцията…

Коментар