Portable XAMPP – портативен уеб сървър

Портативният уеб сървър XAMPP включва всичко необходимо за тестване на уеб сайтове на локалния компютър

Портативният уеб сървър XAMPP включва всичко необходимо за тестване на уеб сайтове на локалния компютър

Портативното издание на XAMPP, решение за уеб сървър с отворен код, което включва Apache HTTP Server, MySQL, PHP и Perl, се явява мощно средство за изграждане и управление на уеб сайтове.

Тъй като не се изисква инсталация, можете просто да съхраните файловете навсякъде по диска и с един клик да стартирате пакета. Възможно е също е така да запишете Portable XAMPP на USB флашка, външен твърд диск или подобно устройство, за да го изпълните от всеки компютър без предварително инсталиране.

Пакетът не прави никакви промени в регистъра и не оставя следи  по диска след премахването му от компютъра.

При инициализация, Portable XAMPP създава икона в системната лента, където се минимизира при изход. Можете да стартирате всяка от услугите, включени в пакета, именувани като Apache, MySQL, FileZilla, Mercury и Tomcat.

Налични са множество опции за конфигуриране в контролния панел. Софтуерът работи икономично, като използва малко процесорни ресурси и памет. Има добро време за реакция и не предизвиква сривове на системата.

Крос-платформеното решение се обновява регулярно, така че ще разполагате с най-актуалните версии на поддържаните модули. Portable XAMPP е пакет, който ще бъде от полза на всеки уеб разработчик.

Даунлоуд: Portable XAMPP

Коментар