Стартира обучение „Моята ИТ кариера” в цялата страна

Учебният център New Horizons България стартира инициатива за ИКТ обучение и сертификация на специалисти в цялата страна. Освен по мащаб, кампанията се отличава и с преференциални финансови условия. В рамките на кампанията участници от цялата страна ще могат да получат предварително безплатна консултация за възможностите за стартиране на ИТ кариера.
 
„Моята ИТ кариера” предлага обучителни програми, създадени от компании като Microsoft, Cisco, IBM, Sun и Adobe. От New Horizons са предвидили най-актуалните сертификационни обучения за ИТ мениджъри, ръководители на проекти, ИТ професионалисти, разработчици на софтуер, администратори на бази данни, дизайнери, офис мениджъри, офис служители, както и тренинг за надграждане на текущите компетенции.
 
Заплащането е на месечни вноски в рамките на 2 години. Размерът на ежедневната вноска е съпоставим с разходите за два билета за маршрутно такси, коментират от учебния център. През лятото обученията по най-търсените в момента области ще се провеждат освен през работния ден, така и вечер от 18 до 21 ч. Формите на преподаване в „Моята ИТ кариера” ще бъдат обучение в група или с личен наставник.
 
„Стартирането на истинска ИТ кариера в България е голямо предизвикателство за младите специалисти, защото те притежават най-вече базови знания и умения за остарели технологии. Националната инициатива на New Horizons България цели да направи възможен изборът и развитието на истинска ИТ кариера без отлагане във времето и е изцяло ориентирана към условията на реален бизнес”, коментира Николай Пенев, управител на New Horizons България.

Коментар