Мобилна игра Math Burger образова децата с 3D графика

Math Burger е забавна игра с 3D графики, която дава базова основа на децата за събиране на единични и десетични числа

Math Burger е забавна игра с 3D графики, която дава базова основа на децата за събиране на единични и десетични числа

Българското гейм студио Waphoo пусна първата си мобилна игра Math Burger – тя вече е налична в Google Play за потребителите на Android устройства, а скоро ще излезе и в Apple App Store за iOS.

Math Burger е пилотното мобилно заглавие от поредицата образователни игри, част от големия проект  на Waphoo – детска мултиплейър образователна платформа, включваща разнообразни мини-игрички, свързани с различни области на науката – математика, физика, астрономия и др.

Платформата е разработена с помощта на „Материка” – Образование и Сугестопедия, които повече от три години прилагат в своята работа сугестопедията като метод и правят различни разработки, основани на науката Сугестология, поясниха от Waphoo – част от Zariba Group.

Math Burger е забавна игра с 3D графики, която дава базова основа на децата за събиране на единични и десетични числа. Играта е подxодяща за деца от 6 до 11 години, както и за техните родители, които искат да подбудят интереса на мачуганите към математиката чрез заложената игрова методика.

Целта на играчите е да подредят съставките една върху друга възможно най-бързо и да ги превърнат в апетитни хамбургери. В процеса на играта се отключват допълнителни съставки за още по-вкусни хамбургери. Щастливите лица на клиентите означават повече монети и по-бързо напредване в играта.

Разковничето на успеха при този тип игри, според разработчиците, е балансираното съчетаване на забавното с полезното, на хармонията от съзнавано възприемане и неосъзнато попиване на нови знания.

Даунлоуд: Math Burger за Android

Коментар