eMag.bg ще свали с до 70% цените за Black Friday

Онлайн магазинът eMag.bg ще предложи продукти с атрактивни намаления на цените във всички ключови категории

Онлайн магазинът eMag.bg ще предложи за Черния петък продукти с атрактивни намаления на цените във всички ключови категории

Хиляди продукти с намалени до 70% цени ще предложи онлайн търговецът eMag.bg в поредната кампания Black Friday (Черния петък), която започва на 27 ноември сутринта. Това е денят с най-големите намаления, предлагани от популярния интернет магазин.

В кампанията Black Friday тази година ще участват и повече от 150 търговци, които предлагат своите продукти през „Marketplace” програмата на eMAG. Те също са подготвили разнообразни оферти с намалени цени, съобщиха от магазина. Над 4 млн. евро инвестиции и разходи в сървъри, софтуерни подобрения и логистика е направил eMAG на пазарите, на които оперира, твърдят от компанията.

„Подготвяме се за събитието от няколко месеца и ще предоставим на потребителите оферти с отстъпки до 70% на хиляди продукти. От началото на годината повишихме броя на продуктите в еMAG.bg от 55 000 до 180 000, предлагани в момента на сайта”, заяви Огнян Лахчев от eMAG.

Онлайн магазинът ще предложи продукти с атрактивни намаления на цените във всички ключови категории: телевизори, смартфони, лаптопи, електроуреди, продукти за лична грижа и козметика, продукти за дома и градината, книги, спортни стоки, детски артикули, мода, авто и много други, увери Лахчев.

Инфраструктурата на сайта е подготвена за 200 000 едновременни посетители по време на Black Friday. Търговията е обезпечена със склад от 55 000 кв. м. – площ, която е приблизително равна на 7 футболни игрища. Партньори на eMAG са логистичните компании Speedy и Econt, като се предвижда доставките от кампанията да се изпълнят в период от 10 дни.

Специално за Black Friday онлайн магазинът е подготвил 7500 телевизора, 12 000 мобилни телефона, 1300 хладилника, 3000 лаптопа, 50 000 играчки и детски артикули, 33 000 книги и хиляди други продукти.

Онлайн магазинът е създаден от румънски предприемачи през 2001 г. и има силно регионално присъствие в България, Унгария и Полша. В момента в eMAG.bg се предлагат над 180 000 продукта в различни категории – ИТ, електроника, мобилни, дом и градина, спортни и други.

Коментари по темата: „eMag.bg ще свали с до 70% цените за Black Friday”

добавете коментар...

  1. дидо

    този генератор ” Електрически генератор Steinhaus, 2200 W” до преди седмица беше на 350лв.
    а сега на 535,99 лв. и намален на 455,59 лв.

  2. Джан

    Да да има дачакме направих поръчка беше ми приета и сега ми звънят и ми казват че бил изчерпан само лъжи и нищо друго аз катго поръчва не беше изчерпан

  3. toshko

    za ivan ivanov. shte vidim, kakvi shte badat namalenia. iphone 5s 16gb beshe vchera v emag na 1200 lv., v technomarket na 860 lv.

  4. Anonymous

    измамницииии.блокираха сайта 6 часа не ми дава да влезна.а и като гледам коментарите още по добре

  5. Slang

    Ааа… и къде е Киро на кирия с тези 70%-ови отстъпки? Освен ако този Черен Петък не е по някаква европейска програма или благотворителна кампания 😀

  6. Slang

    Иван Иванов и да им казваш на хората, че не са прави, едва ли някой ще ти се върже на глупостите… След като за около минута можеш да отвориш още няколко сайта и да видиш, че редовните им цени са по-ниски от намалените на Emag… 😀 Иначе за качеството на стоката нямам наблюдения. Само ще кажа, че на предния Черен Петък си поръчах от тях заедно електронна книга Kindle и раница за лаптоп на обща стойност около 160 лв., и за моя изненада в Еконт не пристигна 1 пратка с 2та продукта с наложен платеж от 160 лв., а 2 пратки с наложен платеж от 160 лв. всяка. След това 1 седмица се опитвахме да се свържем с Emag и от офиса на Еконт и аз им звънях и писах e-mail-и, за да коригират цената и да си заплатя и взема продуктите, но с тях не успях да се свържа и в крайна сметка не взех нищо от поръчаното на великият им Черен Петък. Общо взето изводите според мен са 2 – или са некадърници и са объркали още стотици пратки и за това не съм успял да се свържа с тях или са просто “мошенници” и гледат ако мине номерът. Догатките оставям на вас!

  7. Иван Иванов

    Гледам как някои плюя по еМаг, но ще им кажа следното. Уважаеми плювачи, и да плюете и да храчите, истината е следната, румънците показаха как се прави коректна и почтена онлайн продажба! Аз съм си купил от тях телевизор и вече 1 година машината си работи без проблемно. Всичко относно покупката, изпълнението и гаранционното обслужване беше изпълнено съвсем точно както хората съвсем коректно са си го описали в сайта си. Само че то трябва и да се чете къде какво пише, а не да се пускат фалшивки от сорта: ” тия са най-големите мошеници”, “предварително надуват цените”, даже един бил сравнявал цени на телефони и таблети с друг сайт и твърди, че били по-евтини там. Ами господине “сравняващ”, като си тръгнал да “сравняваш”, можеше ако наистина си почтен човек да споменеш кратко и ясно например следното: Намерих от сайта “Х” телефон от марката “ЗЕТ”, на цена 250лв.а цената в еМаг с намалението е 300лв.
    Тогава уважаеми бихме ти повярвали!

  8. BISER IVANOV

    Moже ли телевизор LG49UF8507 3D Utra HD LED няколко дена преди черния петък да струва около 1999лв а сега да са го надули на 2719лв и ще си говорим за намаления.

  9. лена Калайджиева

    миналата година си купих хладилник и съм много доволна,благодаря за намаленията

  10. Изгладнял Шаран

    Ей ХОРА осъзнайте се тия са най яките мошеници надуват цената предварително и после BLACK FRIDAY ала бала вижте им цените и ги сравнете с веригите за електроника това с -70%-50%-35% е пълна измама малки са им глобите които им наложиха предни години.Не си давайте парите на тия. ИСТИНСКИЯТ BLACK FRIDAY e в щатите

  11. Lusi

    Миналата година купих таблет, който след това пращах 2 пъти в ремонт при тях и като се развали 3 път поисках да ми върнат парите и ги чаках 2 месеца

  12. милен петров

    Тука всички ли сте недоволни,или изпълнявате задание на определени търговци да пишете кофти работи,че да не се подбиват цените?

  13. same

    Негативните коментари отдалеч личи, че са тенденциозни и са написани по поръчка. “хиляди пропищяха” … голям смях. Стоките от различните магазини не са различни, а цените може бързо да се провери къде какви са. Хората са информирани и ако си мислите, че ще ги разубедите с елементарните си манипулации, то не сте оправдали мизерните хонорари, които получавате за да пишете тези глупости.

  14. Георги ангаров

    Здравейте не знам тези които пазарят от тука дали изобщо са на ясно с цените на продуктите
    току що произволно направих сверка на цените в един друг сайт на един телефон и един таблет ами трябва да ви кажа че и двата ги намерих по евтино макар и с тукашното намаление даже се чудя защо изобщо се регистрирах тука

  15. ким те хи

    тея сагаджита дано не лъжат…утре няма да ходя на работа,че да мога да си взема телефон!!!

  16. ne dovolen

    za boga bratj ne kupuvaite ot tij

  17. IORDAN IORDANOV

    TRI PATI PRASHTAM TELEFONA ZA REMONT TRI PATI MI GO VRASHTAT KAKTO SAM GO PRATIL

  18. :o)

    няма такива измамници като емаг
    Що народ пропищя от тях…хиляди…
    а простия народец си се връзва, мисли си че те цените са просто ей така ниски…
    но максимата на простия човек търсещ най-ниска цена е ТЕЯ МЕН НЕ СА МЕ ПРЕЕБАЛИ ОЩЕ

  19. Доволен

    Миналата година си взех четец и смартфон. Четецът беше ужасен, но го върнах безпроблемно, от телефонът съм много доволна, напоследък му се появи проблем със захранвабето и сега е в сервиз, гаранцията си му важи. 🙂

  20. аз

    ******* Румънския сервиз само си намира причини за отказ на гаранционно обслужване.

  21. Хе хе

    Ще си продадат боклуците.

  22. аман

    Урааааааа, обичам го тоя ден!!! Ще имате ли ъпдейт в задъхан стил на всеки 10 минути за продадените милиони стоки?? ще има ли припадащи от вдъхновение репортерки???

  23. Svilen

    принципно е румъния имат…

  24. Анелия Иванова

    Всичко звучи много хубаво, но имат ли сервиз, ако нещо се развали ?

Коментар