Adata пусна здрава CFast карта за промишлеността

Adata ICFS332 използва бърза SLC NAND флаш памет и има MTBF (средно време между откази) от внушителните 2 милиона часа

Adata ICFS332 използва бърза SLC NAND флаш памет и има MTBF (средно време между откази) от внушителните 2 милиона часа

Производителят на памети и устройства за съхранение Adata Technology обяви нов класен продукт – карта памет за промишлени цели. Модулът ICFS332 комбинира форм-фактора на CF карта с високоскоростния SATA интерфейс за надеждна и сигурна работа в широка гама приложения за промишлено оборудване.

Adata ICFS332 използва бърза SLC NAND флаш памет и поддържа последователно четене/запис до 560MB/400MB в секунда и MTBF (средно време между откази) от внушителните 2 милиона часа. Благодарение на постигнатия промишлен стандарт на температурен обхват при работа от -40°C до 90°C, ICFS332 позволява инсталиране в сурови условия, при екстремни студове и горещини.

Флаш-паметта ICFS332 използва промишлен клас SATA III интерфейс и идва с капацитети от 8GB до 64GB. Проектирана е за голямо разнообразие от сценарии на използване. Сред тях са приложения в енергетиката, автоматичното управление, системи за наблюдение, транспорт, мрежови устройства, медицинска апаратура и много други.

В ICFS332 са интегрирани редица съвременни технологии, вкл. ECC (корекция на грешката) и S.M.A.R.T. (самостоятелен мониторинг и отчитане) за висока надеждност при преноса на данни и подобрена защита. Използва се и технология за уравновесяване на износването с цел удължаване на живота на продукта.

Поддръжката на отворен API (приложен програмен интерфейс) от ICFS332 позволява на потребителите да използват интуитивен интерфейс за лесно управление на данните, да следят „здравето” на продукта, да настройват характеристиките и да интегрират уеб-услуги.

Коментар