eMag.bg пуска коли с до 6000 лв. отстъпка за Black Friday

Моделът Fiat 500 1.2 8V, автоматик, 69 к.с. с каталожна цена от 29 100 лв. ще се предлага за 22 900 лв.

Моделът Fiat 500 1.2 8V, автоматик, 69 к.с. с каталожна цена от 29 100 лв. ще се предлага за 22 900 лв. по време на кампанията Black Friday в eMag.bg

Интернет магазинът eMag.bg подготвя изненада за утрешния Black Friday (Черния петък) – денят на големите отстъпки. Водещи автодилъри ще предложат чрез платформата на eMag над 80 автомобили и скутери от 10 марки – Toyota, Opel, Chevrolet, Great Wall, Peugeot, Piaggio, Fiat, Vespa, Alfa Romeo и Ssang Yong.

Избрани модели ще се продават с отстъпка в цената до над 6000 лв., според предварителната информация. Така например, Toyota Corolla 1.33 6MT Terra 99 к.с. с каталожна цена от 30 590 лв. ще струва по време на Black Friday 24 900 лв. Моделът Fiat 500 1.2 8V, автоматик, 69 к.с. с каталожна цена от 29 100 лв. ще се предлага за 22 900 лв., а Vespa Sprint 2T, 50 куб.см. с каталожна цена от 5750 лв. ще струва утре 4750 лв.

Механизмът на резервация е лесен, както и направата на регулярна поръчка в eMag. Необходимо е купувачът да добави автомобила в своята количка и да я резервира. За запазване на автомобил, клиентите заплащат възстановяем депозит от 500 лв., след което покупко-продажбата се завършва в представителство на автодилъра.

„Искаме да покажем, че пазаруването онлайн e изключително лесно, независимо какъв е продуктът. Автомобилите ще са налични за резервация на eMag.bg само по време на Black Friday, но при запазване на автомобил, клиентът може да завърши покупко-продажбата до 7-ми декември”, поясни Огнян Лахчев от eMag.

Промоционалната кампания Black Friday ще се проведе утре, 27 ноември. По време на своето най-мащабно шопинг събитие eMag ще предложи широко разнообразие от продукти с намаления до 70% – компютри, телевизори, лаптопи, битова техника и много други.

Коментари по темата: „eMag.bg пуска коли с до 6000 лв. отстъпка за Black Friday”

добавете коментар...

 1. enduser

  Emag са много некоректен търговец. На много от стоките им пише, че са налични, а напрактика не са. Ако имате проблем с поръчка е почти невъзможно да се свържете с тях и ако изобщо ви отговорят са супер неадекватни и некоординирани межсу отделите си. Склада им е в Румъния и от там изпращат повечето стока. Също платформата им има супер недодялани неща, ако имате акаунт сравнете възможностите на user profile в eMag с тези в Amazon и ще видите за какво говоря. С една дума избягвайте колкото можете eMag.

 2. Пацо

  То всеки знае, че търговията е вид измама, а черните петъци са вид реклама на търговците. Пускат няколко продукта с голямо намаление и очакват цялата маса от клиенти да се избият за тях.

 3. Боби

  Херцог , оплювам се пише с “0”

 4. Херцог Дамян 1

  Всичко е реално в е маг!Хора които не знаят и не могат да си пазаруват,те лично уплюват!

 5. Anonymous

  **** НЕСЕ ВРЪЗВАЙТЕ ,ТО ЗА ТУЙ ПРЕДИ НЯКЛЛОКО ГОДИНИ ГИ СЪДИХА ЗА ПОДВЕЖДАНЕ НА КЛИЕНТИТЕ ,АККО ПРОВЕРИТЕ ТОВА КОЕТО Е С ужж голямата -20-30-40% с други магазини на своибодна цена ще видите че дори с отстъпката продават поскъпо от редовната цена

 6. !!!!!!;

  Hodi se pregledai

 7. Ivan Ivanov

  Кого заблуждават? Това е капан за наивници

Коментар