Юрген Апело ще покаже как да заобичаме работата си

jurgen_appelo_ins_1

Юрген Апело ще бъде лектор на BulgariaWebSummit, който ще се проведе в София на 20 февруари 2016 г.

Юрген Апело, автор на книги, статии във Forbes и Entrepreneur, както и на теории и практики, които помагат на хора и организации да работят по-ефективно, идва у нас през февруари за форума BulgariaWebSummit 2016.

„Кажете ми, че обичате работата си. Да, кажете аз обичам работата си” – така започва едно от най-популярните  видеа на Апело, в което той показва как да харесаме това, което правим, като променим нещата около себе си.

Юрген Апело (Jurgen Appelo) е признат за един от водещите експерти по лидерство и чудесен лектор, който кара хората да се засмеят и да научат нещо ново, както и да го приложат в работата си още на следващия ден.

Той помага и на компании, които искат да се трансофрмират към по-ефективен модел, използвайки Agile и #Workout методи – чрез тях се подобрят начините на работа и мислене, така че и мениджмънтът, и работниците, и клиентите да са доволни.

Следващото издание на Bulgaria Web Summit ще се проведе в София на 20 февруари 2016 г. Освен Юрген Апело, в него ще участват и над 15 други лектори, които ще представят почти всичко необходимо за един уеб професионалист.

Коментар