TP-Link Touch P5 – рутер, който се настройва без компютър

Екранът за настройка на рутера има диагонал 4,3 инча и резолюция 128 пиксела на инч

Екранът за настройка на рутера има диагонал 4,3 инча и резолюция 128 пиксела на инч

Нов безжичен рутер на компанията TP-Link идва със сензорен екран и възможност за настройка без използване на компютър или таблет. Моделът TP-Link Touch P5 притежава всички функции на устройство от висок клас.

Използвайки сензорен интерфейс, потребителят може да настрои жичните и безжичните сегменти, дори мрежата за гости, без да използва каквито и да е други устройства. TP-Link Touch P5 дава възможност също за въвеждане на родителски ограничения на достъпа до интернет.

TP-Link Touch P5 има четири Gigabit Ethernet порта, един WAN и  два порта USB 3.0 и USB 2.0

TP-Link Touch P5 има четири Gigabit Ethernet порта, един WAN и два порта USB 3.0 и USB 2.0

Екранът на рутера има диагонал 4,3 инча и резолюция 128 пиксела на инч. Двуядреният процесор с тактова честота 1GHz обезпечава работата на четири Gigabit Ethernet порта и един WAN, както и на два порта USB 3.0 и USB 2.0, към които могат да се свържат принтери и външни дискове.

Пропускателната способност на рутера достига 1300 Mbps при работа в мрежи Wi-Fi 802.11ac на честота 5GHz и не повече от 600Mbps в мрежи Wi-Fi 802.11n на честота 2,4GHz.

Външните сменяеми антени разширяват зоната на покритие и са подпомогнати от три усилвателя, както и от технология за формиране на насочен сигнал. TP-Link Touch P5 струва 205 долара.

Коментари по темата: „TP-Link Touch P5 – рутер, който се настройва без компютър”

добавете коментар...

  1. Ами то и на сегашните евтини може през смартфон.

    Ами то и на сегашните евтини може през смартфон. Просто въвеждаш IP адреса на рутера в мобилния браузър.

  2. Idiot

    Е*ах им тъпата екстра…сензорен екран ?
    По-добре да бяха измислили начин чрез smartphone да го настроиш по някакъв начин, на кой му е притрябвало да има на всички устройства да има тъч екрани, не е ли по-удобно с едно единствено устройство – smartphone, да настройваш и използваш други уреди?

  3. vupros?

    a mogli da aktiviram BluetoothShare na android prez nego

Коментар