Поликомп ще доставя системи за сигурност Bosch

Bosch предлага пълна гама IP, хибридни и аналогови системи за видеонаблюдение

Bosch предлага пълна гама IP, хибридни и аналогови системи за видеонаблюдение

Поликомп подписа договор за дистрибуция с немската компания Bosch и ще предлага чрез своята дилърска мрежа специализираните решения и услуги на марката в България, в частност в областта на сигурността.

Направлението Системи за сигурност на Bosch доставя решения за защитата на човешкия живот, сградите и имуществото. Продуктовото портфолио включва системи за видеонаблюдение, сигнално-охранителна техника, контрол на достъпа, пожароизвестителни и евакуационни системи, публично-оповестителни, озвучителни и конферентни системи.

С подписването на договора за дистрибуция Поликомп допълва набора си от марки в областта на проектния бизнес. Специализираното звено на фирмата за работа със системни интегратори и проекти от различна величина ще разшири възможностите на клиентите на дистрибутора за изграждане на комплексни решения за бизнес и държавни организации.

„Стремежът ни е да им предоставим продуктова и консултантска подкрепа във всеки един аспект в тяхната работа”, каза Надежда Генова, директор на Поликомп. „Благодарение на новото партньорство ще можем да бъдем по-гъвкави и да предложим завършени решения в областта на проектния бизнес”, допълни тя.

Bosch Системи за сигурност произвежда продуктите си в собствени фабрики по целия свят. Иновативните и интелигентни системи за сигурност са пригодени за всички типове сгради, като обезпечават сигурността на хората и имуществото.

Коментари по темата: „Поликомп ще доставя системи за сигурност Bosch”

добавете коментар...

  1. бутилки с корда йохохо

    съвет до тзи които искат да си инсталират монтират системи за сигурност бежична мрежово обурудване камери не армирани и екранирани кабели да система за наблюдение запис на звук или друга свързана с интернет не няма нищо сигурно на този прекрасен свят освен раздялата с него някой слънчев ден

Коментар