Bluboo U watch – модерен смарт часовник за двата пола

Bluboo U watch е модерен смарт часовник за делови ангажименти и развлечение

Bluboo U watch е модерен смарт часовник за делови ангажименти и развлечение

Компанията Bluboo пусна на пазара втория си смарт часовник U watch, който впечатлява с модерен, бизнес стил. Bluboo U watch е предназначен за ползване и от двата пола, като се предлага в различни цветове.

Часовникът е изпълнен в алуминиев корпус, с класически правоъгълен циферблат. Сензорният екран от тип TFT има диагонал 1,44 инча и резолюция 128х128 пиксела. Един малък сензорен бутон под екрана привежда Bluboo U watch в оперативна готовност.

Каишката е направена от същия материал като тази на iWatch – здрава и гъвкава, тя създава комфортно усещане на ръката. Освен това Bluboo U watch е изключително лек – тежи само 43 грама.

Смарт часовникът има множество полезни функции - отговор на телефонни обаждания, известие за SMS, педометър и др.

Смарт часовникът има множество полезни функции – отговор на телефонни обаждания, известие за SMS, педометър и др.

Една от основните функции на Bluboo U watch е да известява за телефонни повиквания. Часовникът се синхронизира с телефонната книга на смартфона и позволява набиране на номера и отговор на позвънявания с натискане само на един бутон.

В допълнение, смарт часовникът препраща информацията от социални мрежи като Facebook и Twitter, както и от Wechat, SMS и други приложения към смартфона на потребителя.

Bluboo U watch се грижи и за здравословния начин на живот на своя притежател. Часовникът контролира съня и спортуването чрез функции като вградения педометър, например.

Bluboo U watch е синхронизира лесно с контактите, съхранаявани в смартфона

Bluboo U watch се синхронизира лесно с контактите, съхранаявани в смартфона

Смарт часовникът предлага и развлечение с музика и снимки. Моделът има музикален плейър, който възпроизвежда музиката от смартфона и помага при правенето на снимки от телефона по команда от часовника през Bluetooth интерфейса.

Bluboo U watch стъпва на чип MTK 2501, допълнен от 24MB RAM и 32MB флаш памет. Смарт часовникът е издръжлив на вода по изискванията на стандарта IP65, има безжичен интерфейс Bluetooth 4.0 и литиево-полимерна батерия с капацитет 35 мАч, която обезпечава до 72 часа автономна работа.

Смарт часовникът на Bluboo е достъпен в три цвята - черен, златист и сребрист

Смарт часовникът на Bluboo е достъпен в три цвята – черен, златист и сребрист

Производителят гарантира съвместимост на часовника със смартфни под управление на Android и iOS, както и поддръжка на няколко езика, вкл. английски, немски, испански френски, руски, португалски и италиански. Зареждането на батерията става през microUSB порт.

Bluboo U watch има размери 25×3,8×1 см и тежи 43 грама. Достъпен е за поръчка от онлайн магазина GearBest в няколко цветови варианта – черен, златист и сребрист. Цената на часовника е 29,99 долара.

Коментар