Zeblaze Cosmo – смарт часовник с модерен, пленяващ стил

Zeblaze Cosmo има качествен 1,61-инчов IPS екран с дъговидна форма и резолюция 256х320 пиксела

Zeblaze Cosmo има качествен 1,61-инчов IPS екран с дъговидна форма и резолюция 256х320 пиксела

Нов смарт часовник на компанията Zeblaze грабва окото с изискан и пленяващ дизайн. Това е един модерен аксесоар, който освен че придава стил на своя притежател, може да направи ежедневието много по-приятно и занимателно.

Елегантният Zeblaze Cosmo се явява трети модел в линията умни часовници на производителя. Устройството предоставя качествен 1,61-инчов IPS екран с резолюция 256х320 пиксела, а дъговидната форма създава 3D ефект за пълноценен изглед, дори под ъгъл от 160 градуса.

Сменяемата каишка от естествена кожа дава възможност на потребителя да обнови стила си по всяко време

Елегантен, със сменяема каишка от естествена кожа, Cosmo дава възможност на потребителя да обнови стила си по всяко време

Впечатлява и 22-милиметровата сменяема каишка от естествена кожа, която подчертава луксозния вид на смарт часовника. Замяната на каишката е максимално опростена, така че във всеки момент потребителят може да промени вида на Cosmo, респ. своя моден стил.

Zeblaze Cosmo работи с 60% по-бързо от своя предшественик, благодарение на новия чипсет MTK2502С и по-големия обем вградена памет, по данни от производителя. Същевременно, консумацията е намалена с 30%, което означава повече време за автономна работа.

Zeblaze Cosmo използна иновативен интерфейс с магнитно „засмукване” при зареждане на батерията

Zeblaze Cosmo разчита на иновативен интерфейс с магнитно „засмукване” при зареждане на батерията

Смарт часовникът използва иновативен интерфейс за зареждане на батерията, т.нар. магнитно „засмукване”. Достатъчно е да приближите кабела за зареждане към гърба на часовника – благодарение на магнита, се извършва автоматично съединяване на двете части в мястото за контакт.

Потребителският интерфейс (UI) на Cosmo предлага широко разнообразие от дизайни, така че всеки може да избере стила, който най-много му подхожда.

Потребителят на Zeblaze Cosmo разполага с множестно дизайни на графичния интерфейс

Потребителят на Zeblaze Cosmo разполага с множестно дизайни на графичния интерфейс

Добавете към всичко това и множеството функции, вградени в Cosmo, за да получите един не само модерен, но и полезен аксесоар. Смарт часовникът включва инструмент за измерване на пулса, мониторинг на съня и педометър.

Устройството известява за обаждания от смартфона и позволява дистанционно управление на фоткамера, включва също всички музикални и информационни възможности, характерни за умните часовници, които работят със смартфон.

Онлайн магазинът GearBest.com предлага на промоция Zeblaze Cosmo. От днес до 3 февруари смарт часовникът е достъпен на цена от само $56,99, докато нормалната цена на модела е $69,99.

Коментар