Топ хибридът на Toshiba вече е на българския пазар

Satellite Radius 12 предлага до 8 часа живот на батерията, а 360-градусовата панта осигурява пет режима на работа

Satellite Radius 12 предлага до 8 часа живот на батерията, а 360-градусовата панта осигурява пет режима на работа

Toshiba пусна на българския пазар своя хибрид от висок клас Satellite Radius 12, който беше представен по време на IFA през септември в Берлин. Японската компания позиционира устройството като първия в света 12,5-инчов Ultra HD 4K хибриден лаптоп.

Моделът идва с шесто поколение процесори Intel Core i5 и i7, SSD диск с капацитет 256GB, 8GB RAM и новите екстри от Windows 10, като може да се ползва в пет различни режима на работа. Дисплеят е цветово калибриран и сертифициран от Technicolor заедно със софтуер Chroma Tune, който прецизира цветовете според разглежданото съдържание.

Satellite Radius 12 ще е наличен в България и във вариант с Full HD дисплей. И двата модела се отличават с яркост на екрана от 350 нита и IPS технология, както и със защита Corning Gorilla Glass срещу надраскване и увреждане.

Вградените високоговорители носят премиум бранда harman kardon с технология DTS Studio Sound, а безжичната музика през Bluetooth Link позволява стрийминг на говорителите на флагмана от съвместим смартфон или таблет.

Опциите за свързване включват високоскоростен порт USB 3.1 Type-C Gen 2, поддържащ 10Gbps, и новия АС стандарт за безжична комуникация. Хибридът предлага до 8 часа живот на батерията, а 360-градусовата панта осигурява пет режима на работа.

Satellite Radius 12 има елегантно алуминиево покритие, клавиатура с подсветка и прецизен тъчпад, поддържащ нови Windows 10 жестове. Наличният Windows Hello за биометрична идентификация от своя страна позволява разпознаване на лица за логване в устройството.

Коментар