LibreOffice 5.0.4 е готов за корпоративна употреба

LФамилията LibreOffice 5.0 е най-популярната от всички издания на отворения офис пакет

Фамилията LibreOffice 5.0 е най-популярната от всички издания на отворения офис пакет

Нова версия на офис пакета с отворен код LibreOffice е достъпна за сваляне, съобщи The Document Foundation – организацията, която е отговорна за развитието на продукта.

LibreOffice 5.0.4 отстранява редица дребни проблеми, открити в предишните версии на пакета. Според разработчика, фамилията LibreOffice 5.0 е най-популярната от всички издания на LibreOffice, като нейната функционалност отразява предпочитанията на потребителите и журналистите.

Версия LibreOffice 5.0.4 вече е готова за внедряване в рамките на корпорации и се поддържа от сертифицирани разработчици на професионално ниво 3. Подобна поддръжка е необходима, когато организациите преминават от затворени офис пакети към LibreOffice.

В допълнение, някои компании предлагат версия LibreOffice LTS (Long Term Support) с разширена и удължена поддръжка за корпоративни потребители. Новият пакет LibreOffice 5.0.4 е достъпен за сваляне и ползване безплатно.

Даунлоуд: LibreOffice 5.0.4

Коментари по темата: „LibreOffice 5.0.4 е готов за корпоративна употреба”

добавете коментар...

  1. Забавно

    Хаха, коментарите тук са от тъп към по-тъп. Хайде да не сравняваме офис-пакетите, защото е ясно от какви малоумници се пишат програмите на Микромеките. Да не се окаже накрая, че само powerpoint е достойния представител на бозавите, а другото е недодялано.

    Смешници!!! Напомняте ми на онези прости индивиди, които наричат всеки електронен документ – „уърдовски“. Phahah 😀

  2. корпоративен

    Смяяяях, Представям си корпорацията която то въведе.

  3. anonimka

    Бедните администратори, какъв звезден ги чака от първия ден, относно съвместимост. А и предпологам има добър хелп на български.

  4. tziko

    Не знаех, че работи и с уинбоза.

  5. Anonymous

    Я виж ти! Можело било и без Уърд 🙂

Коментар