Нов Outlook идва с редица подобрения

Outlook ще предложи нов мениджър на контакти, който ще помага при указване на получателя на писмото

Outlook ще предложи нов мениджър на контакти, който ще помага при указване на получателя на писмото

Microsoft подготвя нови функции за своята имейл услуга Outlook. Предстоящите изменения ще засегнат както самото приложение, така и уеб услугата Outlook.com.

В началото на 2016 г. ще излезе нов мениджър на контакти, който ще помага при указване на получателя на писмото. В полетата за адресат и копие ще се появяват списъци с контакти, към които потребителят се е обръщал активно напоследък.

Подобна функция отдавна съществува в други пощенски услуги като например Gmail. За да редуцира списъка, потребителят трябва да започне да въвежда името или адреса на получателя.

В случая Outlook предлага и една полезна функция – автоматична проверка на въвеждания текст, т.е. ако името на адресата се окаже сгрешено, системата ще го намери сама и ще коригира грешката.

Освен това обновеният Outlook включва удобно решение за потребители, които често изпращат съобщения до група адресати. Системата подсказва кои имана да бъдат включени в списъка с адресати.

Друго допълнение към Outlook е информацията за планирани полети, която се събира от писмата, получени от авиокомпаниите. Когато потребителят получи писмо с потвърждение за резервация на билета, информацията за това писмо се пренася автоматично в календара и три часа преди полета потребителят получава известие.

Коментари по темата: „Нов Outlook идва с редица подобрения”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Умните хора не ползват имейл, откакто го направиха с вечно архивиране на съобщенията на поне две места, без контрол на изпращача върху тези архиви. Бъдещето е в уеб темите, които могат да бъдат трити и от двете (или повече) страни в комуникацията. Естествено, не във FB и G+, които освен всичко друго пращат копие на съобщенията пак на поща.

  2. :o)

    Козметични промени 🙂
    Нищо генерално

Коментар