Bulpros придоби дял от немската Innotec

„За нас поддръжката на облачни услуги е приоритетно звено”, заяви Ивайло Славов, СЕО на Bulpros, по повод сделката с Bulpros

„За нас поддръжката на облачни услуги е приоритетно звено”, заяви Ивайло Славов, СЕО на Bulpros, по повод сделката с Innotec

Bulpros направи следваща стратегическа стъпка на немския пазар с придобиване на дялово участие в Innotec Marketing GmbH. След дългогодишно партньорство в областта на обслужването на клиенти, двете компании обединяват усилия и ресурси в дългосрочен план на германския и глобалния пазар.

Bulpros и Innotec ще предложат съвместни решения в областта на облачните услуги, където немската компания има експертиза в телесейлс, телемаркетинг, продажба на клауд продукти и услуги.

Българската фирма, от своя страна, ще участва в партньорството с  технологични компетенции за осигуряване на завършен цикъл – не само проектиране, имплементиране и продажби, но и поддръжка на облачни услуги и решения за корпоративни клиенти.

По-рано тази година двете фирми спечелиха голям проект за продажба на облачни услуги и решения във Варшава. Bulpros и Innotec съвместно доставят тези услуги за една от най-големите технологични фирми в световен мащаб – от офиса на Bulpros в полската столица.

„За нас поддръжката на облачни услуги е приоритетно звено, а  Innotec се отличава като сътрудник, с който споделяме еднакви цели. Сигурни сме, че това партньорство ще ни донесе много успехи”, коментира Ивайло Славов, СЕО на Bulpros.

Коментар