Месинджърът ICQ стана по-бърз и по-удобен

ICQ вече предлага по-бързо споделяне на файлове, както и възможност за изтриване на цялата история с данен контакт

ICQ вече предлага по-бързо споделяне на файлове, както и възможност за изтриване на цялата история с данен контакт

Нова версия на месинджъра ICQ за Android идва с редица подобрения. Чат приложението вече работи по-бързо, а предната камера стартира преди отговора на видео повикването, съобщи разработчикът на софтуера.

Освен това новият ICQ позволява изтриване от сървъра на цялата чат история за всеки контакт. Подобрен е също интерфейсът за повиквания, така че потребителите могат да установяват връзка по-бързо отколкото преди.

Камерата се включва веднага щом бъде натиснат бутонът за видео разговор. Нова анимация позволява на потребителя по-лесно да види кога даден контакт е сменил статута си на „онлайн”. Добавени са нови, по-големи емотикони, които се избират по-бързо по време на разговор.

Усъвършенстван алгоритъм за ъплоуд ускорява споделянето на файлове. Като цяло, производителността на месинджъра е повишена, благодарение на различни подобрения – например, видео компресията започва преди самото предаване и продължава едновременно с него.

Повечето от подобренията са налични и в новата версия на ICQ за iOS устройства. Двете версии на месинджъра са достъпни за сваляне безплатно от Google Play (за Android) и iTunes (за iOS).

Даунлоуд: ICQ for Android; ICQ for iOS

Коментар