Brother PJ-700 печата 600 листа на батерия

Принтерите Brother PJ-700 са леки, със средно тегло около 610 грама заедно с батерията

Принтерите Brother PJ-700 са леки, със средно тегло около 610 грама заедно с батерията

Нова гама мобилни термо принтери на Brother идват с изчистен дизайн и набор от технологии, които правят устройствата удобни и практични за печат в движение. Семейството PJ-700 включва няколко модела с черен или син цвят и вградена презареждаща се литиево-йонна (Li-ion) батерия.

Brother PJ-700 осигурява А4 термо печат, почти без поддръжка. С едно зареждане на батерията принтерите могат да отпечатат до 600 листа през USB.

Серията включва модели PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763 и нишовия PJ-763MFi – за iPod/iPad/iPhone, което означава, че външни разработчици могат да създават приложения, специално разработени за принтера на Brother, а освен това е възможно свързване през Apple Bluetooth 4.0.

Скоростта на печат на новите мобилни термо принтери PJ-700 достига 8 страници в минута, а качеството на печат варира от 203х200 dpi до 300х300 dpi при различните модели.

Устройствата са леки, със средно тегло около 610 грама заедно с батерията и впечатляват с практичен портативен дизайн, който ги прави удобни за държане в ръка. Имат размери 255x55x30 мм.

Върховият модел PJ-773 поддържа технологии Apple AirPrint, Google Cloud Print, Brother iPrint&Scan и Android Print Plug in. Освен това той е сертифициран от Mopria Alliance.

Устройствата от фамилията PJ-700 са подходящи за използване от спешните служби и в сферата на услугите, посочват от Brother. Възможността за бърз печат на цяла А4 страница прави тези модели много удобни за печат на мястото на инциденти, например от страна на медицински работници и пожарникари.

Бързото издаване на документи и разписки с висока резолюция прави серията PJ-700 подходяща и за служители, които работят в областта на комуналните услуги и извършват домашни посещения, както и за тези, които работят извън офиса във фирми, предлагащи професионални услуги – например застраховки.

„Серията PJ-700 включва портативни принтери, фокусирани върху бизнеса. Последните допълнения, в това число включването на вградена Li-ion батерия за всички модели, означават, че възможността за печат в движение е станала още по-лесна за употреба”, коментира Ива Тотева, мениджър продажби и маркетинг в Brother България.

Цените на моделите PJ-700 започват 879 лв., а флагманът PJ-773 се предлага за 1289 лв. А4 термо хартията на Brother е единственият необходим консуматив при този печат.

Коментар