FColor.bg добавя нова галерия за снимки

18/08/2006 – Fcolor.bg
FColor.bg добавя нова галерия за снимки
FColor.bg, eдин от най-големите хостинг доставчици в България, обяви, че добавя нов софтуер към хостинг плановете си. Това е флаш галерия Simple Viewer, с която потребителите могат лесно и удобно да преглеждат снимки.
Най-важното предимство на Флаш галерията е, че спестява време на всеки, който иска да разгледа голям брой снимки или други дигитални изображения. Галерията има функция, при която всички снимки от избрана папка или категория се зареждат предварително и няма нужда да се чака зареждането им една по една.
Галерията Simple Viewer има и други предимства, като например възможност да се променя цялостния й изглед, цветовете, рамките и големината. Софтуерът може да ползва няколко езика и изисква инсталацията на Flash 7 или следваща, по-висока версия на програмата.
SimpleViewerдобавя още едно предимство към хостинг плановете ни и прави ги по-удобни за ползване. Целта ни е да направим нашите услуги не просто напредничави и новаторски. Ние се поставяме на мястото нашите клиенти, за да намерим и най-малките детайли, които ще доведат по по-бързо и ефективно управление на техните сайтове”, заяви Иглика Войнова, Мениджър на отдел „Работа с клиенти” във FColor.bg.
Клиентите и партньорите на уеб хостинг компанията имат възможността да използват и друг популярен софтуер за споделяне на снимки в интернет – Gallery 2.
Наскоро FColor.bg обяви лятна промоция – безплатно преминаване към по-висок клас услуга. Това означава, че всеки който закупи уеб хостинг пакет ще получи безплатно преминаване на по-горен клас услуга. Промоцията е валидна както за бъдещи така и за настоящи клиенти на компанията.
Повече информация за предлаганите услуги и промоции можете да получите на интернет адрес www.fcolor.bg,както и на страницата на електронния дневник www.blog.fcolor.bg, който публикува от скоро FColor.bg.
Хостинг компания FColor.bg работи от 6 години на българския пазар. Фирмата поддържа сървъри в хостинг центрове в София, Амстердам и в Индиана, САЩ. В България FColor.bg използва сървъри със защита на информацията при евентуални хардуерни проблеми. Компанията управлява машините си със собствен софтуер, на български език, който е лесен и удобен за използване. Хостинг доставчикът насочва усилията си към това да подпомага със знание и консултации тези български интернет бизнеси, които искат да излязат на международния пазара на стоки и услуги в интернет и да създават работни места в българския технологичен сектор.

Коментар