vivatel подкрепя програмата на Съвета на Европа „Всички различни – всички равни”

18/08/2006 – Агенция „ПР Медиа”
vivatel подкрепя програмата на Съвета на Европа „Всички различни – всички равни”
Програмата стартира в България с Европейската младежка среща „Европа като правова общност”
Програмата на Съвета на Европа „Всички различни – всички равни” се провежда в България с подкрепата на vivatel. Кампанията стартира с Европейска младежка среща „Европа като правова общност”, която ще се проведе от 18 до 24 август 2006 г. Младежкият форум се организира от Института по Европейско право под патронажа на президента на Република България Георги Първанов с подкрепата на Държавната агенция за младежта и спорта.
„Във vivatel вярваме, че Европейската младежка среща ще изпълни своята мисия – да представи пред младите хора у нас участието на България в правната система на Европейския съюз и ще бъдат създадени мостове на партньорство между българските и европейските младежки организации”, каза мениджърът „Маркетингови комуникации” на vivatel Мария Тойчева.
В Европейската младежка среща ще участват 40 студенти и преподаватели от 11 страни, сред които проф. Жоел Ридо от Ница и съветникът на Европейския парламент Луи Бюрбан. До края на годината предстои издаването на сборник „Европа като правова общност”. Той ще съдържа основните доклади, дискусии и материали за правата на човека, правната система и гражданството на ЕС.

Коментар