Ubisoft извади на пазара екстремен екшън

Ubisoft вади на пазара екстремен екшън
Популярна игра идва с нови детайли и за конзолата PlayStation 3
18/08/2006
Ubisoft, един от най–големите издатели на видео игри в света, съобщи вчера, че ще пусне на пазара “Blazing Angels Squadrons of WWII”. Това е екстремна екшън игра, в която геймърът влиза в образа на пилот, начело на цял боен ескадрон, и предназначена за компютърната и развлекателна система PlayStation 3. Досега играта беше достъпна за РС и конзолата Xbox.
Екшънът ще се появи на пазара паралелно с излизането на новата конзола на Sony. В играта, която се разработва от румънското студио на Ubisoft, геймърите ще имат шанса да изживеят най–вълнуващите и известни битки от Втората световна война през погледа на своя герой – командир на ескадрон и професионален боен пилот.
Играчите ще могат да усъвършенстват пилотски умения, докато „пишат” историята на войната – битката за Британия, драматичния въздушен двубой за Пърл Харбър, свирепата битка за островите Мидуей и сражението над Берлин. Властвайки над небето на Западна Европа и Пасифика, играчите ще трябва да опитат да върнат обратно живи и здрави войниците от своя ескадрон.
Изданието Blazing Angels Squadrons of WWII ще се възползва максимално от уникалните възможности и мощ на системата PlayStation 3, включително и от иновативния начин на използване на контролера. В играта ще бъдат включени нови мисии, както и спиращ дъха мултиплеър режим за 16 играчи.

Коментар