Boogie Board Write2Go – сензорен панел с писалка за офиса

Boogie Board Write2Go предоставя 5-инчов сензорен панел за ръкописно въвеждане на текст и рисунки

Boogie Board Write2Go предоставя 5-инчов сензорен панел за ръкописно въвеждане на текст и рисунки

Сензорен панел на японската компания NEXX позволява лесно въвеждане на ръкописен текст и прости рисунки в офисни  и други приложения. Boogie Board Write2Go струва $115, което го прави съпоставим с таблетите Wacom от начално ниво.

Предимство на Write2Go е лесната интеграция в съществуващата софтуерна екосистема на офисите, докато устройства като Wacom са предназначени основно за използване с професионални графични приложения и CAD/CAM системи.

Boogie Board Write2Go предоставя 5-инчов сензорен панел, чрез който потребителите могат да въвеждат ръкописен текст буквално навсякъде – от Facebook, Word и Excel до месинджъри като Skype, QQ, WhatsApp и Viber, както и в офисни приложения от рода на OneNote.

Boogie Board Write2Go предоставя 5-инчов сензорен панел за ръкописно въвеждане на текст и рисунки С помощта на Boogie Board Write2Go потребителите могат да въвеждат ръкописен текст, да чатят и рисуват буквално във всяко приложение

С помощта на Boogie Board Write2Go потребителите могат да въвеждат ръкописен текст, да чатят и рисуват буквално във всяко приложение

Устройството позволява въвеждане на бележки с произволни цветове, сортирани по категории, както и импортиране в календарите на Google и Outlook. В друг сценарий, Write2Go може да се ползва като панел за подписване на важни електронни документи.

Функцията за разпознаване на ръкописен текст поддържа не само японски, но и английски, както и двата главни китайски диалекта. Тя работи в реално време и се обучава от грешките си. Boogie Board Write2Go има размери 136х125х16,7 мм и тежи само 100 грама.

Коментар