TP-Link пуска смартфони с марката Neffos

Серията Neffos C5 включва три двусимови 4G смартфона под управление на Android 5.1

Серията Neffos C5 включва три двусимови 4G смартфона под управление на Android 5.1

Мрежовият производител TP-Link атакува пазара на смартфони с бранда  Neffos. Компанията, която има силни позиции на българския пазар, представи серията C5 „умни” апарати с новата марка.

Neffos C5 включва три двусимови 4G смартфона под управление на Android 5.1 с имена C5L, C5 и C5 Max. Моделът от стартово ниво Neffos C5L разполага с 4,5-инчов FWVGA екран, четириядрен процесор Snapdragon 210 и оперативна памет 1GB.

На следващо ниво е моделът Neffos C5, който има 5-инчов HD дисплей, четириядрен процесор MediaTek MT6735 и 2GB RAM. От най-висок клас е моделът Neffos C5 Max с 5,5-инчов 1080p екран, 8-ядрен процесор MediaTek MT6753 и 2GB RAM.

Neffos е нещо като експеримент за компанията, споделя Джъстин Ту, вицепрезидент на TP-Link. По неговите думи, Neffos е едно ново пътешествие за TP-Link, което цели „да разшири начина на живот на потребителите”.

„Очакваме неговото представяне на глобалния пазар да ни даде информация как да развиваме повече и по-добри продукти в бъдеще. Философията Smart & Simple рефлектира във всички наши продукти, които целят да направят по-лесен живота на потребителите”, допълва Джъстин Ту.

Трите смартфона ще се доставят в тъмносив и перленобял цвят. Компанията ще обяви цената на устройствата преди пускането им на пазара, което се очаква в края на първото тримесечие на 2016 г., съобщиха от дистрибутора Виртуална зона.

Коментари по темата: „TP-Link пуска смартфони с марката Neffos”

добавете коментар...

  1. tziko

    Като знам как им работят рутерите, как да си купя такъв смартфон? хахахах

Коментар