Нараства интересът към бизнес софтуера

„Интересът на студентите към създадената от нас магистратура по бизнес софтуер потвърждават това, което винаги сме вярвали – че има реална нужда от образователни инициативи в този сегмент”, заяви Наталия Футекова, основател на ERP Academy

„Интересът към лекцията в СофтУни и на студентите към създадената от нас магистратура по бизнес софтуер потвърждават това, което винаги сме вярвали – че има реална нужда от образователни инициативи в този сегмент”, заяви Наталия Футекова, основател на ERP Academy

Огромен интерес предизвика семинар на ERP Academy в Софтуерния университет. Над 240 души участваха в събитието на тема „Запознаване с ERP, BI и CRM”, което запозна младата аудитория с перспективите за реализация в сегмента на системите за управление на бизнеса.

Лектори от водещи компании от бранша говориха за най-популярните технологии и тенденции при бизнес софтуера, които осигуряват средата за функциониране на съвременните компании. Сред тях бяха Иван Аржентински, управляващ партньор на ERP.BG, Владимир Рашев, управляващ партньор на Балкан Сървисис, Анастас Шопов, мениджър Бизнес консултиране в Тим Вижън България, и други представители на сектора.

„Големият интерес към лекцията в Софтуерния университет, както и интересът на студентите към създадената от нас магистратура по бизнес софтуер потвърждават това, което винаги сме вярвали – че има реална нужда от образователни инициативи в този сегмент и младите хора искат да се запознаят с него”, заяви Наталия Футекова, която е основател на ERP Academy.

Скоро образователната организация ще стартира нови проекти в тази област, допълни тя. ERP Academy и Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) стартираха миналата година първата у нас магистратура по бизнес софтуер – „Бизнес анализ и ERP системи”.

Двете образователни организации разширяват дейността си с курсове, насочени към ръководители на предприятия и ИТ мениджъри, както и към всеки специалист, който желае да развие своите познания в сферата.

Коментари по темата: „Нараства интересът към бизнес софтуера”

добавете коментар...

  1. Ван

    Е да ако останат все още живи хора, а не умствено увредени зомбита и идиоти.

    Толкова много внимание върху нещо толкова незначително (несъществуващи пари, измислена стойност върху нищото, хитри схеми, модели, процеси, пирамиди, балони с въздух)

    А хората стават все по-болни, загиват и умират физически, интелектуално и душевно.

  2. Мда

    Много е популярен бизнес софтуера като Microsoft word, Microsoft excel и супер мега и гига уникалната система на SAP и производни ERP, crm без която Земята ще спре да се върти.

Коментар