Виваком предложи таблет с вграден проектор

Корпусът на Yoga Tab 3 Pro 10 е направен от алуминий и кожа, а вграденият проектор може да показва картина с диагонал 70 инча

Корпусът на Yoga Tab 3 Pro 10 е направен от алуминий и кожа, а вграденият проектор може да показва картина с диагонал 70 инча

Иновативен таблет с вграден проектор е достъпен в магазините на Виваком. Моделът  Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 се отличава с иновативен дизайн, издръжлива батерия и четири варианта за използване – държан в ръка, наклонен, изправен и закачен.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 работи под операционна система Android v5.1.1 (Lollipop) и разполага с 10,1-инчов QHD IPS дисплей с резолюция от 2560х1600 пиксела. Таблетът разчита на четириядрен процесор Intel Atom с тактова честота 2,24 GHz, допълнен от 2GB RAM и 32GB флаш-базирана памет.

Батерията с капацитет 10 200 мАч осигурява над 18 часа работа на таблета – почти цяло денонощие. Налични са две камери – основна с резолюция 13MP и автоматичен фокус и предна 5MP камера за селфи.

Корпусът на Yoga Tab 3 Pro 10 е направен от алуминий и кожа, а вграденият проектор може да показва картина с диагонал 70 инча Проекторът е интегриран във въртяща се вградена поставка и превръща тъмната стая в домашно кино

Проекторът е интегриран във въртяща се вградена поставка и превръща тъмната стая в домашно кино

Корпусът на Yoga Tab 3 Pro 10 е направен от алуминий и кожа, а вграденият проектор може да показва картина с диагонал 70 инча на всяка стена или таван, придружена с мощен звук. Проекторът е интегриран във въртяща се вградена поставка и превръща тъмната стая в домашно кино, а стените – в платно за презентации.

Yoga Tab 3 Pro 10 идва с 4 първокласни JBL високоговорители. Усъвършенстваното аудио Dolby Atmos създава мощен 3D съраунд звук, който оставя усещане за истинско кино изживяване.

Таблетътът има сертификат IP21, който гарантира защитата от пръски и разливания, а дисплеят включва функция AnyPen, благодарение на която всеки електропроводим предмет може да бъде ползван като стилус.

Lenovo Yoga Tab 3 Pro 10 се предлага на цена от 36,90 лв. на месец в комбинация с тарифен план Traffic XXL за две години, уточниха от Виваком.

Коментари по темата: „Виваком предложи таблет с вграден проектор”

добавете коментар...

  1. Nem13

    18 часа са почти 24 часа…. Дааам.

Коментар