X-Tel 7500 – създаден да издържа на екстремни условия

Здравият и устойчив на всякакви въздействия X-Tel 7500 е идеален за спортисти, любители на екстремни преживявания, професионалисти от индустриалната сфера и бизнес потребители

Здравият и устойчив на всякакви въздействия X-Tel 7500 е идеален за спортисти, любители на екстремни преживявания, професионалисти от индустриалната сфера и бизнес потребители

X-Tel 7500 е иновативен смартфон на холандската компания X-Systems, направен от висококачествени материали и компоненти, според изискванията на IP68/IPX8 и военните стандарти.

Здрав и устойчив на всякакви въздействия, вкл. вода, удари и замърсяване, X-Tel 7500 е идеален за използване на открито, при сурови условия и независимо от сезона. Моделът е предназначен за спортисти, любители на екстремни преживявания и професионалисти в различни области, например в строителството, но също така и за корпоративна употреба.

Корпусът на X-Tel 7500 е устойчив на вода, замърсяване, удари и студ, като не допуска заледяване. Телефонът остава невредим и работоспособен при потапяне на дълбочина до два метра, а чувствителните вътрешни компоненти са надеждно защитени от удари и вибрации.

Задният капак е подсигурен допълнително срещу проникване на мръсотии и вода със здрави болтове от неръждаема стомана. Смартфонът може да работи при изключително широк диапазон на външната температура – от -20 до +80 градуса по Целзий, твърди производителят.

4-инчовият мултитъч екран е водоустойчив и покрит със стъкло Gorilla Glass, предвиден е също паник бутон за извикване на помощ

4-инчовият мултитъч екран е водоустойчив и покрит със стъкло Gorilla Glass, предвиден е също паник бутон за извикване на помощ

Същевременно, X-Tel 7500 е компактен и удобен за използване. Устройството работи под управление на модифицирана версия на Android и има два слота за SIM карти, с лесно превключване. Разчита на мощен четириядрен процесор Cortex-A7 с тактова честота 1,2GHz и с лекота ще изпълни всяко мобилно приложение.

Само суперлативи могат да се кажат за 4-инчовия мултитъч екран на X-Tel 7500, описан от производителя като Gorilla Glass Hydro IPS HD. Широк зрителен ъгъл, живи изображения, ярки цветове – това са част от отличителните характеристики на този дисплей, плюс защитата със стъкло Gorilla Glass Class 2 и технология Hydro, която прави екрана 100% водоустойчив.

X-Tel 7500 прави отлични снимки и видео с HD качество със своята 8-мегапикселова основна камера, разположена на гърба на устройството. Дори на тъмно, не се налага използване на светкавица, благодарение на иновативния вътрешен сензор. Нещо повече, може да снимате под водата, както и да провеждате видеоразговори с предната 1,3MP камера.

X-Tel 7500 прави отлични снимки и видео със своята 8-мегапикселова основна камера

X-Tel 7500 прави отлични снимки и видео със своята 8-мегапикселова основна камера

Оборудван с батерия 2800 мАч, смартфонът остава в готовност цели 15 дни. Купувачите на това устройство могат да изберат и батерия с капацитет 4500 мАч за още по-продължителна автономна работа.

X-Tel 7500 предлага на своите притежатели и качествен 100dB звук. Вградената аудио система използва технология, която анализира звука и подобрява неговите характеристики за оптимално изживяване при възпроизвеждане на музика и видео. В допълнение, X-Tel 7500 може да се свързва безжично с X-Audio и други съвместими устройства.

Моделът X-Tel 7500 може да се използва в най-различни сценарий. Така например, това е идеалното устройство за спортисти и любители на екстремни преживявания, на които ще осигури надеждни комуникации при всякакви условия, като предлага дори и паник бутон за извикване на помощ.

X-Tel 7500 поддържа работа с две сим карти,  а вграденият GPS приемник е от военен клас

X-Tel 7500 поддържа работа с две сим карти, а вграденият GPS приемник е от военен клас

Здравият и устойчив на всякакви въздействия X-Tel 7500 е желаното устройство за професионалисти в строителството и индустриалната сфера. Качеството на разговорите и надеждността на връзката при тежки условия на експлоатация са гарантирани от вградените в смартфона технологии. Може да се ползва, например, с мокри и мръсни ръце.

Моделът е привлекателен и за бизнес потребителите – той предлага желаните стандартни характеристики и отговаря на специфични изисквания. С автономност в продължение на 15 дни, X-Tel 7500 позволява на бизнес потребителите да работят безпроблемно 24/7 при всякакви условия.

X-Tel 7500 поддържа работа с две сим карти и безжични Wi-Fi и Bluetooth комуникации, а вграденият GPS приемник е от военен клас. Моделът идва с предварително инсталиран навигационен софтуер като Compass, OpenSeaMap и OpenStreetMap, морска навигация и топографски офроуд карти.

Модификацията Nucleus Android консумира с до 80% по-малко енергия от батерията

Модификацията Nucleus Android консумира с до 80% по-малко енергия от батерията

Смартфонът е способен да прехвърля автоматично всички снимки, направени с камерата, към външна MicroSD карта с капацитет 8, 16 или 32GB. Наличен е също MicroUSB конектор за свързване към компютър и трансфер към него на снимки, видео или приложения. През този порт се извършва и зареждането на батерията на смартфона.

X-Tel 7500 използва модификацията Nucleus Android, която се различава по това, че консумира с до 80% по-малко енергия от батерията, в сравнение с регулярната Android платформа. Смартфонът се доставя в комплект със зарядно устройство, слушалки и USB кабел на цена от 399 евро. Моделът X-Tel 7500 Orange e достъпен за покупка от сайта на производителя.

Коментари по темата: „X-Tel 7500 – създаден да издържа на екстремни условия”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Това е смарфона на цената на други такива това си е супер добра ивестиция 😉

Коментар