Google Calendar с нови, по-интелигентни функции

Обновеният Google Calendar предлага по-интелигенти възможности за създаване на напомняния за събития

Обновеният Google Calendar предлага по-интелигенти възможности за създаване на напомняния за събития

Google обнови своето мобилно приложение Calendar, в резултат на което потребителите ще могат по-лесно и бързо да създават напомняния за предстоящи събития.

В частност, добавени са „умни” подсказвания, които предлагат различни варианти на събития, места и контакти. Разширена е и езиковата поддръжка.

Когато потребителят започне да въвежда името на дадено събитие, Google Calendar показва различни варианти. Потребителят може да избере от списък или да продължи да набира текст.

Ако в английския вариант се въведе „at”, приложението позволява добавяне на адрес, а по-късно навигаторът ще заведе потребителя направо на указаното място.

Също така, при въвеждане на „with”, се разкрива възможност за добавяне на контакти в напомнянето, като от самото напомняне може да се позвъни или изпрати съобщение.

Накрая, при въвеждане на „on”, приложението позволява на потребителя да укаже точните дата, време и продължителност на срещата.

Мобилното приложение Google Calendar е достъпно за сваляне безплатно за потребителите на устройства под управление на операционни системи Android и iOS.

Даунлоуд: Google Calendar за Android; Google Calendar за iOS

Коментар