1000 минути за гласови и видеоразговори с M-Tel Comfort

С промоцията на тарифния план M-Tel COMFORT всеки клиент на М-Тел може да получи до 1000 безплатни минути на месец както за гласови, така и за видеоразговори. По този начин, всички настоящи и бъдещи клиенти, които се абонират за този тарифен план, имат възможност едновременно да разговарят и виждат любимите си хора, без да се притесняват за своите разходи.
М-Тел запазва удвоения брой безплатни минути. Размерът им зависи от избрания вид на абонаментния план. Ако клиентът реши да ползва M-Tel COMFORT 500, той ще ползва безплатно 1000 минути на месец към 12 номера от групата „Семейство и приятели” за гласови и видеоразговори. В случай че изборът му за тарифен план падне върху M-Tel COMFORT 200, безплатните разговори към петима приятели ще възлизат на 400 минути месечно. Абонатите на M-Tel COMFORT 100 ще разполагат с безплатни 200 минути към три М-Тел номера по избор.
Бонусът ще е валиден за първата половина от срока на подписания договор. Така ако клиент сключи договор за 2 години, той ще може да ползва изброените безплатни минути през първата година на договора. Тогава и цената на видеоразговорите към избраните номера от „Семейство и приятели” след изчерпване на безплатните минути ще е както на гласовите обаждания – 0,10 лв./мин. През останалата част от договора се запазват стандартните условия на абонаментните планове М-Теl COMFORT.
Промоцията е в сила до 31 август 2008 г.

Коментар