Микроинвест пусна флашка за автоматично архивиране

Хибридният продукт на Микроинвест осигурява 100% защита на данните

Хибридният продукт на Микроинвест осигурява 100% защита на данните

Специална комбинация от софтуер Microinvest Архи Pro и USB флашка с обем от 8GB позволява автоматично архивиране на данните. Хибридният продукт вече е достъпен за клиентите, съобщиха от Микроинвест – разработчик на софтуер за счетоводство и търговска дейност.

Архивирането започва автоматично при поставяне на USB флаш устройството в порт на компютъра. Всички файлове се копират върху преносимото устройство, като така се създава резервно копие на данните. Решението осигурява 100-процентова защита на данните, увериха от Микроинвест.

Предимство на хибридния продукт е, че архивирането не изисква допълнителни действия от страна на оператора. Достатъчно е потребителят да постави USB флашката, да изчака 3-4 минути и да я извади от порта. Архивът е направен, данните са защитени от вируси или хардуерни проблеми.

За по-лесно разпознаване на устройството, върху него има специален надпис „Microinvest Архиви”. Цената на USB флашката е 29,90 лева без ДДС, като в нея е включена една безплатна актуализация на Microinvest Архи Pro.

Самата USB флаш памет има достатъчно обем и може да се използва и за съхраняване на други данни и файлове, уточниха от Микроинвест.

Коментар