FileTypesMan – показва и редактира файлови разширения

FileTypesMan има малък обем и може да се пуска директно от изпълнимия файл

FileTypesMan има малък обем и може да се пуска директно от изпълнимия файл

Програмата FileTypesMan е олекотен файлов мениджър, който ще ви помогне да видите всички файлови разширения, да добавяте нови файлови типове или да редактирате съществуващите, както и да създавате редове в контекстното меню.

FileTypesMan има малък обем и може да се пуска директно от изпълнимия файл, без инсталиране. Програмата може да се съхранява и на USB флашка или друго устройство и да се ползва лесно на всеки компютър.

При стартиране, програмата автоматично сканира компютъра, показва файловите разширения и подробна информация за тях, вкл. име, описание, тип, флаг, модифициране, име на компанията, име на продукта, версия и т.н.

FileTypesMan поддържа експорт във формати HTML, CSV, XML или обикновен текст, опресняване на текущия списък и копиране на избрана информация в буфера (клипборда).

Нещо повече, потребителите могат да заменят типа на файла с неговото оригинално разширение, да търсят и да настройват интерфейса на програмата, като променят шрифта, стила и размера на текста в главния прозорец.

Не на последно място, FileTypesMan позволява добавяне на нови файлови типове в списъка с пълните техни описания. Потребителите имат също така възможност да добавят редове в контекстното меню за всеки файлов тип.

Даунлоуд: FileTypesMan

Коментар