Популярна в Тайван уеб камера вече и у нас

Камера за видео разговори, популярна в Тайван и пазарите в Далечния изток, вече се предлага и у нас. Това е първата уеб камера на стойка в продуктовата линия на Canyon, съобщиха от дистрибутора АСБИС България.
CNR-WCAM613 се отличава с качествено изображение, стилен дизайн и отчетлив звук. Гъвкавата 25-сантиметрова стойка държи камерата добре позиционирана срещу лицето на потребителя, на нивото на очите.
Устройството разполага с вграден микрофон, матрица с резолюция 1.3 мегапиксела, зрителен обхват 70 градуса и двуслойна леща с двуслойно покритие за по-добър образ. Вакуумната чашка в основата на стойката осигурява стабилно позициониране върху практически всяка повърхност.
Максимална видео-резолюция е 1280×1024, а максимална честота на кадрите – 15 в секунда. Камерата се свързва към РС-то чрез USB 2.0 интерфейс. Налична е и вградена лампа.
CNR-WCAM613 e изпълнена в черно със сребристи акценти и е съвместима с повечето месинджъри като MSN или Skype, както и с всички версии на Windows, вкл. Vista.
„Очакваме първата доставка на 21 юли. Препоръчителната крайна цена ще бъде 29.90 лв. с ДДС,” информира Георги Георгиев, продуктов мениджър на Canyon в АСБИС България.

Коментар