Wi-Fi усилвател на TP-Link покрива 1000 кв. метра

Range Extender RE580D елиминира зоните без покритие  и разширява оптимално безжичния сигнал

Range Extender RE580D елиминира зоните без покритие и разширява оптимално безжичния сигнал

Усилвател на безжичен сигнал от компанията TP-Link използва стандарта Wi-Fi 802.11ac, за да разшири съществуващата безжична мрежа със скорост до 1,9Gbps в двете честотни ленти (1,3Gbps на 5GHz и 600Mbps на 2,4GHz), и осигурява покритие до 1000 квадратни метра

С подобно устройство потребителите могат да ползват интензивни приложения като 4K видео стрийминг, онлайн игри и сваляне на по-големи файлове. Режимът „High Speed” създава супер бърза безжична връзка.

С трите си външни антени и усилватели от ново поколение, Range Extender RE580D елиминира зоните без покритие  и разширява оптимално безжичния сигнал. Устройството има вграден 1GHz процесор, който осигурява едновременна обработка на различни задачи – жични и безжични, и разполага с пет порта Gigabit Ethernet за кабелни връзки.

Range Extender RE580D е съвместим с всеки рутер или точка за достъп. TP-Link ще покаже усилвателя, както и други нови устройства по време на гейминг турнира „Let’s Play Spring” (21 и 22 февруари в Joy Station, София), на който компанията е официален спонсор.

Коментари по темата: „Wi-Fi усилвател на TP-Link покрива 1000 кв. метра”

добавете коментар...

  1. До koko

    Има се предвид в радиус от 1000м, грешно са го преписали.

  2. Юли

    Както пише на страницата на продукта, това е “Wi-Fi Range Extender”
    “http://www.tp-link.com/en/products/details/cat-10_RE580D.html”
    т.е. за хора без WiFi или за такива със слаб WiFi сигнал.
    Покритието на WiFi експандера е наистина до 1000 кв. м – 10,000sq. ft.

  3. Anonymous

    Д-линк с подменена ЕДНА от трите антени успях да хвана ефективен и стабилен сигнал, със скорост достатъчна да се гледа ю туб видео на телефона на 170 метра от рутера. Единствената промяна в настройките беше, че дадох мощността на излъчвания сигнал на макс. Устройството, което вързах беше телефон на самсунг. Без пряка видимост радиуса стана 80 – 90 метра. Което прави около 22 000 кв.м. Рутера е поне 5 годишен ;)) Допълнителната антена му струва 10$ от ибей. Със същата антена с двуватова безжична усб лан карта и лаптоп се вързвам към точка на 200 метра от мен.

  4. koko

    1000 кв. метра са площ 32 х 32 метра… нещо не ме трогва .. или сте объркали спецификациите – това си е едно малко дворче (дори не и селско от 3 декара 🙂

  5. Saevar

    невиждам какъв проблем може да правиш на съседите, просто настройваш на канал на който съседите не са и няма проблеми.

  6. Pale Man

    Много готино устройство, но ще е подходящо за огромни сгради. В една къща с двор не е необходимо ултраогромно покритие и да правиш проблем на рутера на съседите и те да правят проблем на твоя.

Коментар