Fujitsu Stylistic V535 – индустриален Windows таблет

Fujitsu Stylistic V535 има ярък IPS дисплей с диагонал 8,3 инча, закалено стъкло и мултисензорно въвеждане

Fujitsu Stylistic V535 има ярък IPS дисплей с диагонал 8,3 инча, закалено стъкло и мултисензорно въвеждане

Таблетът Stylistic V535 на японската компания Fujitsu се явява устройство за индустриална употреба – за всяка задача и във всяка среда. Реализиран в съответствие с концепцията Smart Shell, таблетът може лесно да се адаптира към специфичната промишлена среда на потребителите.

Яркият IPS дисплей с диагонал 8,3 инча, закалено стъкло и мултисензорно въвеждане правят използването на таблета възможно дори с ръкавица. Батерията осирява автономна работа до 6,5 часа, като може да бъде заменяна от потребителя при необходимост. Вградени камери и микрофони позволяват лесна съвместна работа.

Таблетът разчита на четириядрен процесор Intel Atom и работи под управление на операционна система Windows 8.1, така че може да се интегрира безпроблемно в ИТ инфраструктурата на потребителите и да изпълнява бизнес приложения под Windows.

Fujitsu Stylistic V535 се отличава с водо- и прахоусточивост, издържа на механични въздействия, вибрации и удари

Fujitsu Stylistic V535 се отличава с водо- и прахоусточивост, издържа на механични въздействия, вибрации и удари

Stylistic V535 тежи 540 грама. Моделът се отличава с водо- и прахоусточивост, издържа на механични въздействия, вибрации и удари, вкл. изпускане до 1,8 метра, благодарение на подсилената рамка. Може да работи в доста широк температурен диапазон – от -10 до +50 градуса по Целзий. Това е устройство с клас на защита IP65, като допуска третиране със стандартни дезинфектанти на база изопропилов спирт (IPA).

Fujitsu Stylistic V535 е реализиран в съответствие с концепцията Smart Shell на Fujitsu, което дава на потребителите широки възможности да адаптират устройството към своята специфична промишлена среда. На практика Smart Shell е множество от взаимозаменяеми панели, от които потребителите могат да избират.

Например, панелът Smart Shell с опция Hexmount дава възможност устройството да бъде закрепено за използване в автомобил, мотокар или на друго място, което е удобно за дейности в сферата на логистиката, а Smart Shell с четец за SmartCard е подходящ панел за използване в търговски обекти или за осигуряване на повишена безопасност при достъп до досиета на пациенти в здравеопазването. Снабден с панел с четец на чипове и PIN кодове, таблетът може да се адаптира за решения за електронни разплащания.

Снабден с панел с четец на чипове и PIN кодове, таблетът може да се адаптира за решения за електронни разплащания

Снабден с панел с четец на чипове и PIN кодове, таблетът може да се адаптира за решения за електронни разплащания

Таблетът поддържа технологията NFC, така че може да се ползва за безконтактна автентификация или складови дейности в реално време. NFC дава възможност например да се проследяват складови наличности, без да е необходимо сканиране на бар-кодове. Също така таблетът осигурява вградена поддръжка на 4G/LTE и на глобалните навигационни системи GPS и Glonass, така че устройството може да получава и изпраща данни навсякъде, както и да се използва за разнообразни задачи, свързани с навигация.

Fujitsu Stylistic V535 може да бъде полезен за различни цели в много индустрии. В производствените предприятия устройството може да се инсталира в близост до поточните линии и да осигури мониторинг на оборудването. Таблетът е подходящ също за инвентаризация на складовите наличности, като в този случай данните за стоките могат да се въвеждат както с NFC, така и със сканиране на бар-код.

За работещите в сферата на транспорта, Stylistic V535 може да бъде полезен навигатор, улесняващ избора на оптимален маршрут. Във всички изброени и в много други сценарии на използване индустриалният таблет на Fujitsu е в състояние да осигури изпращане и получаване на необходимите за различни цели данни по високоскоростна 4G/LTE мрежа.

Коментари по темата: „Fujitsu Stylistic V535 – индустриален Windows таблет”

добавете коментар...

  1. Anonymous

    Всичко това е много хубаво, само дето думичката “Windows” е като лъжицата катран в кацата с мед.

Коментар