“Star Wars” за гейм конзоли дебютира през декември

“Star Wars” за гейм конзоли дебютира през декември
Новата разработка на Ubisoft излиза за PlayStation и Nintendo
20/08/2006
Първата оригинална игра Star Wars, създадена специално за портативните конзоли PSP и Nintendo DS, излиза на пазара през декември тази година, съобщиха от компанията Ubisoft.
Star Wars: Lethal Alliance е екшън-адвенчър игра, разработвана от студията на Ubisoft в Монреал и Казабланка на основата на лиценз от LucasArts. Тя въвлича геймърите в приключение, чиито събития се развиват някъде между Епизод III (Отмъщението на Ситите) и Епизод IV (Нова надежда).
Играчите ще бъдат ангажирани в колаборативен геймплей, тъй като ще имат възможността да се въплатят както в образа на Раяна Сарен, туилек, така и в този на нейния секюрити дроид – Зио. Наети от Бунтовниците, тези двама герои формират страхотен дует. Те трябва да проникнат на територията на планетите на Империята и да се бият с множество зли врагове. Крайната им цел е да разбулят най–зловещата тайна на Империята – Звездата на Смъртта.
„Работихме в тясно сътрудничество с LucasArts, за да създадем игра, която доразвива вселената на Star Wars и разкрива мистериите, очаровали милиони фенове в продължение на десетилетия”, казват от Ubisoft.
Мултиплеър режимът на играта увеличава стойността на колаборативния геймплей и в същото време оползотворява в най–голяма степен възможностите на системите PSP и Nintendo DS.

Коментар