Безжичните рутери за дома на D-link покриха тестовете за Intel Viiv съвместимост

21/08/2006 – АСК реклама и ПР обслужване
Безжичните рутери за дома на Dlink покриха тестовете за Intel Viiv съвместимост
D-Link Xtreme G и AirPremier Wireless Routers са сред първите продукти, получаващи такова признание за ефективна съвместна работа с базираните на технологията на Intel домашни компютри
D-link, водещ доставчик на цялостни мрежови решения както за корпоративни клиенти, така и за домашни потребители, обяви, че два от най-продаваните безжични маршрутизатори на компанията покриха успешно тестовете за получаване на Intel Viiv верификация. Отговарянето на изискванията за съвместимост с тази технология на Intel означава, че устройствата на D-link работят доказано безпроблемно с базираните на Intel Viiv домашни компютри. Това бе изпробвано в практически тестове на D-Link Xtreme G Wireless Router (DI-624) и AirPremier AG Dualband Wireless Router (DI-784).
Съвместимите с Intel Viiv рутери позволяват на потребителите да използват последните софтуерни версии на технологията, за да опростят приложението и управлението като цяло на верифицираните мрежови устройства.
Тази новина показва, че D-link продължава да следва ангажимента си за предоставяне на свързващи устройства от следващо поколение, които позволяват на потребителя да споделя и използва ефективно цифрова медия и забавления, при това от която и да е точка на дома.
“Нашите стандартизирани маршрутизатори дават възможност за изграждане на мощна домашна мрежа, проектирана не само с цел споделяне на файлове, но и около идеята за достъп до цифрова медия”, коментира резултатите от тестовете Осберг Онг, Продуктов мениджър за D-Link (Europe).

Коментар