EISA отличи Sony с пет награди за нови цифрови продукти

21/08/2006 – МАРК Комюникейшънс
EISA отличи Sony с пет награди за нови цифрови продукти
Потребителските продукти на Sony са в светлините на прожекторите след безпрецедентните пет награди на EISA
Европейската асоциация за образ и звук (EISA) награди Sony Европа в 5 от продуктовите категории. Присъдените награди обхващат голямо разнообразие от съвременни концепции на потребителски продукти до Интернет базирани streaming концепции.
Продуктите за възпроизвеждане на медия се развиват толкова бързо, че много скоро пасивното, продължително гледане на телевизор със стандартна резолюция ще бъде старомодно. Непрестанно нарастващите възможности на потребителите да развиват сложни системи за откриване, съхраняване и възпроизвеждане надигитални изображения и звуци са заложени в отличените продукти на Sony.
Наградените от EISA за периода 2006-2007 продукти на Sony са:
§                     Нова интелигентна концепция: Sony LocationFree TV, LF-PK1;
§                     Прожектор за домашно кино с пълна HighDefinition разделителна способност VPLVW100;
§                     32’ LCD телевизор KDL-32V2000;
§                     HighDefinition потребителска видеокамера HDRHC3E;
§                     Цифров огледално-рефлексен фотоапарат DSLRA100.
“Живеем в изключително вълнуващи времена, когато технологиите са в състояние да променят нашия живот, по начин, който до преди няколко години беше немислим.” коментира Фуджио Нишида, Президент на Sony Европа.Още от първите дни на Walkman и PlayStation ние вградихме новаторския дух на Sony, който силно личи и в дизайна на продуктите ни. Много е приятно да спечелиш такъв голям брой награди EISA, в толкова различни продуктови категории.”
По традиция, създадена от EISA, наградите бяха обявени след задълбочено разглеждане и обсъждане на продуктите от експертни съдийски групи. “В Sony сме наясно, че съдийските групи от водещи журналисти и специалисти във всяка една от областите са вложили невероятни усилия в тези награди,” добавя Фуджио Нишида. “За нас е изключителна чест да приемем тази висока оценка и да обещаем, че ще продължим да развиваме нашите продукти и знания в името на европейския потребител.”
Наградите на EISA за 2006 година ще бъдат представени на специална гала-вечер на 1-ви септември 2006 г.

Коментар