Dell изкушава геймърите с “дръзко” предложение

Dell изкушава геймърите с "дръзко" предложение
Новата машина използва процесор Core 2 Duo и консумира малко
21/08/206
Настолният компютър XPS 700, снабден с Intel Core 2 Duo и Extreme, е последното предложение на Dell към запалените геймъри. Компанията пуска машината на пазарите в Европа, Близкия изток и Африка (ЕМЕА).
С помощта на новите процесори потребителите на XPS 700 ще могат да стартират и най-взискателните приложения, като използват 40% по-малко мощност, твърдят от компанията. Според тестове, новото предложение на Dell може да постигне до 47% по-добри игрови характеристики и 30% подобрение на производителността в сравнение с предишните системи, използващи процесорите Pentium D.
XPS 700 предлага не само забележителни работни показатели, но и “дързък външен вид”, казват от Dell. С усъвършенстваната NVIDIA графика, ускорителите AGEIA и звуковата карта Sound Blaster X-Fi, този модел се позиционира в системите за домашни забавления от висок клас.
Алуминиевото шаси на XPS 700 е с подобрен дизайн, който едновременно оптимизира системните характеристики и подобрява охлаждането. Предимства на системата са лесният достъп до нишите на подвижните твърди дискове и седемте ярки цветни светодиодни настройки, които потребителят може сам да регулира.
XPS 700 може да бъде персонализирана и пригодена според нуждите на потребителя.
“XPS 700 е системата с най-големи възможности за персонализиране, която все така се базира на последните иновации в областта на технологиите”, казват от Dell.
Цените на XPS 700 с Intel Core 2 Duo процесори започват от 1599 евро. Моделът е достъпен на пазара от края на август.

Коментар